- A A A +

Sentimo radiatorbekleding is een eenvoudig product waarmee u in één klik uw oude radiator omtovert tot een design radiator. Niet langer hoeft een radiator een storend element in uw woonkamer, keuken, toilet, slaapkamer of badkamer te zijn. De covers zijn geschikt voor elke woonruimte, zelfs voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Door middel van een handig bouwpakket kunt u de bekleding in elkaar zetten en zo op de radiator klikken met behulp van magneten. 


Meten = weten

U krijgt aan de hand van de door u gemeten maten, Sentimo maten toegewezen. De diepte maat van de bekleding wordt altijd kleiner dan de door u gemeten maat omdat de bekleding los van de muur geplaatst moet worden. De hoogte en de lengte maat worden altijd een aantal cm groter dan de door u opgemeten maten omdat de bekleding om de radiator moet kunnen sluiten.

Geeft u het inmeten liever uit handen? Maak dan gebruik van onze inmeetservice! Onze adviseur komt bij u langs, meet de radiatoren op en geeft hierbij een passend advies. Ook heeft de adviseur altijd een kleurwaaier bij zich om samen met u de kleur van de bekleding te bepalen!

Kies uw variant

Sentimo maakt onderscheid tussen twee soorten bekleding. De variant 'Solid' en 'Groove'. De variant Solid heeft een gladde plaat en de variant Groove is een plaat met om de 5cm een groef. Bekijk hieronder twee voorbeelden!

 

Kleuren

Op sentimo.nl heeft u de keus uit 17 kleuren. De meeste kleuren die Sentimo beschikbaar stelt zijn RAL-kleuren. Twijfelt u over de kleur? Op de site is het mogelijk om kleurstalen te bestellen. De kleurstalen zijn gemaakt van metaal en geven direct een indruk van de kwaliteit van de bekleding. 

Bepalen van de prijs

De prijs van de bekleding is volledig afhankelijk van de maten, uitvoering en kleur van de bekleding. In de configurator op de website kunt u alle gegevens opgeven om zo tot een prijs te komen.

Thuisbezorgd 

Wanneer u een bestelling plaatst op sentimo.nl, wordt uw bestelling binnen 3 weken thuisbezorgd op elk gewenst adres binnen Nederland. Een dag voor de levering krijgt u een mail met daarin een track en trace code om uw bestelling op de dag van levering te volgen. 

Monteren 

De bekleding wordt in onderdelen bij u geleverd. De zijpanelen en het rooster kunt u gemakkelijk aan de voorplaat vastmaken. Volg hiervoor de bijgeleverde montagehandleiding. 
Benieuwd hoe de montage in zijn werk gaat? Hieronder kunt u de montage video bekijken.  

Kijkje in de fabriek! Sentimo radiator covers worden geproduceerd in Nederland. Het programma Nederland Heeft Het van RTL4 kwam op bezoek en kreeg een rondleiding door de fabriek.