Stel jouw unieke radiatorombouw zelf samen.

Een radiatorbekleding van Sentimo is een metalen bekleding die je eenvoudig over je eigen radiator plaatst. Je kunt de radiatorbekleding makkelijk en snel monteren en het wordt bevestigd met magneten. De radiatorbekleding is beschikbaar in meer dan 45 moderne kleuren, dus er is voor ieder wat wils!

Radiatorombouw samenstellen: hoe werkt dat?

Meten 1
Meten

Meet je radiator eenvoudig op

Arrow Meet zelf of laat ons meten
Maken 2
Maken

Ga online, geef je maten door en kies je kleur

Klikken 3
Klikken

Bevestig de cover eenvoudig met magneten

Arrow De magneten zijn super sterk
Klaar! 4
Klaar!

Geniet van je nieuwe look!

Eenvoudig toch? Stel je radiatorbekleding samen

Vragen over het meten? Start met het samenstellen van een radiatorbekleding, afhankelijk van jouw wensen en de betreffende radiator krijg je de juiste inmeetinstructies.

Nog niet alles duidelijk? Bekijk de veelgestelde vragen.

Ontdek wat een radiatorombouw doet met het interieur.

Met een radiator ombouw van Sentimo voeg je exclusiviteit toe aan je interieur. Niet langer zijn radiatoren storende elementen, maar dragen ze bij aan sfeer en stijl in je huis. Bekijk hoe anderen een radiator ombouw hebben toegepast in hun interieur en laat je inspireren.

DOE MEER INSPIRATIE OP IN ONS LOOKBOOK OF VOLG ONS OP INSTAGRAM VIA @SENTIMONL!

Ook van Sentimo

Maak kennis met andere innoverende Sentimo producten, zoals de nieuwe airco ombouw of de Cabinet.

Airco ombouw

Een airco is natuurlijk ideaal, maar meestal niet de meest fraaie toevoeging aan je huis. Met de nieuwe airco ombouw van Sentimo werk je de buitenunit van je airco in een handomdraai weg. Stel hem zelf samen en geniet van een stijlvol aanzicht.

Ontdek de airco ombouw

The Cabinet

Een klassieke vorm van bekleding in een modern jasje. Dat is 'The Cabinet' by Sentimo. Dit type radiatorbekleding is chique, functioneel en uiteraard naar jouw wensen samen te stellen. Start direct met de configurator en ontdek de mogelijkheden.

Stel jouw Cabinet samen