Airco ombouw

Ben je een installateur van airco's? Dan stellen we je graag voor aan onze airco ombouw. Hiermee is de buitenunit van de airco gemakkelijk weg te werken. Dit creƫert een mooier aanzicht en tevreden klanten.

Over de airco ombouw

De airco ombouw van Sentimo is een metalen kast die gemakkelijk over de buitenunit van een airco te plaatsen is. Hij is verkrijgbaar in veel verschillende maten, wat er voor zorgt dat hij past op alle verschillende merken airco units. 

Het handige ontwerp van de airco ombouw maakt hem geschikt voor zowel airco units op de grond als aan de muur. Afhankelijk van de positie van de airco unit zorgen wij voor de juiste onderdelen, zodat de airco unit aan alle zichtbare zijden kan worden bedekt. In dit ontwerp hebben we ook gedacht aan de inkijk door de louvres: de zijkanten kunnen gedraaid worden om inkijk te voorkomen.

De airco ombouw wordt gemaakt van een sterk type (Magnelis) staal. Dit type staal is speciaal bedoeld voor buiten, wat het bestand maakt tegen roest. We voorzien dit staal van een mooie laag poedercoating. Dit zorgt niet alleen voor een mooie kleur, maar geeft de airco ombouw ook een extra beschermlaag. Hij is dus bestendig tegen Hollandse weersomstandigheden en kan tegen een stootje.

Voor

Na

De montage van de airco ombouw is een fluitje van een cent. De ombouw zelf is gemakkelijk in elkaar te schuiven en met een schroevendraaier of schroefmachine monteer je de muurbeugels en/of pootjes. Hangt de airco unit aan de muur? Dan krijg je er een handige boormal bijgeleverd om hem aan de muur te kunnen bevestigen.

Meer technische informatie

Alle voordelen van de airco ombouw op een rij

  • Geschikt voor alle merken airco units
  • Voor airco units aan de muur en op de grond
  • Airco unit aan alle zichtbare zijden bedekt
  • Verkrijgbaar in 19 verschillende kleuren
  • Stevig en roestbestendig metaal
  • Gunstig inkooptarief voor installateurs
  • Binnen 3 weken geleverd
  • Simpele montage
Download het kleurenblad

Meer weten over de airco ombouw?

Wil je graag meer informatie over de airco ombouw, kleurstalen bestellen of een aanvraag doen? Wij helpen je graag.