Nieuw: bijzettafel Sage

Til jouw interieur naar een hoger niveau met Sage, de nieuwe bijzettafel van Sentimo. Laat je inspireren door het tijdloze ontwerp en het brede aanbod aan kleuren.

Sage: een bijzettafel met klasse

Ontdek de bijzettafel Sage van Sentimo. De asymmetrische mix van zowel ronde als hoekige vormen zorgen voor een tijdloos design dat een perfecte basis vormt voor je interieur. Aan jou de eer om de tafel écht af te maken, door zelf de kleur en afmeting te kiezen. Kies uit één van de prachtige natuurlijke tinten. Waarom bijzettafel Sage? De afwerking van dit product is gebaseerd op de natuur. Sage is beschikbaar in kleuren die geïnspireerd zijn door de natuur. Sage, ook wel salie in het Nederlands, is een kruid dat een kalmerende werking heeft. Het simpele design van de bijzettafel in combinatie met de natuurlijke kleuren zorgt voor een gebalanceerd geheel.

Kleur & afmeting kiezen

Personalisatie

Zelf samenstellen is ons motto. Daarom stel je ook zelf jouw eigen bijzettafel samen bij Sentimo. De 2 verschillende afmetingen bieden je de mogelijkheid om de tafel perfect af te stellen op waarvoor je hem graag gebruikt: voor naast de bank, als plantentafel of misschien zelfs als nachtkastje. Wil je extra flexibel zijn met jouw nieuwe meubel? Combineer dan 2 bijzettafels voor een speelse look. 

Wat de bijzettafel Sage nog specialer maakt is het brede aanbod aan kleuren. Want waar kan je nou nog meer een tafel samenstellen in 19 verschillende kleuren? Bestel snel je kleurstalen en kies gemakkelijk een kleur die perfect aansluit bij jouw interieur.

Kleurstalen bestellen

Uniek Nederlands design

Dat we goed zijn met metaal durven we inmiddels wel te zeggen bij Sentimo. Dus waarom zouden we naast radiatorbekledingen en airco ombouwen geen meubels kunnen produceren? Voor de bijzettafel Sage hebben we de hulp ingeschakeld van Marc Th. van der Voorn, een gepassioneerde product designer die al meerdere succesvolle meubelontwerpen op zijn naam heeft staan. De uitkomst is een functionele en tijdloze bijzettafel die past in ieder interieur. En dat helemaal van Nederlandse bodem.

Bestel jouw bijzettafel

Uniek vanuit elke hoek