Sentimo radiatorbekleding is een eenvoudig product waarmee je in één klik jouw oude radiator omtovert tot een design radiator. Niet langer hoeft een radiator een storend element in jouw woning te zijn.

1. Kies de uitvoering

Radiatorbekleding van Sentimo bestaat er in drie verschillende uitvoeringen: Solid, Groove en Classic. De Solid variant heeft een gladde voorplaat. De Groove versie heeft een voorplaat met daarin om de 5 cm een groef. Onze nieuwste uitvoering Classic heeft een gladde gekaderde voorplaat. Dit geeft een strakke maar klassieke look. Bekijk hieronder de voorbeelden en kies jouw favoriet!

2. Kies de kleur

Onze radiatorbekleding maken wij in meer dan 20 verschillende RAL-kleuren. Voor elke woonstijl een passende kleur! Ze worden gepoedercoat in onze fabriek wat zorgt voor strakke finish. Voor een extra matte look gaan? Kies dan een kleur uit onze nieuwe Fine Structure Collection. Deze kleuren hebben een ruwe structuur wat zorgt voor een extra mat effect.

Tip! Twijfel je over welke kleur je moet kiezen? Bestel dan hier kleurstalen. De kleurstalen zijn gemaakt van staal en geven je direct een indruk van de kwaliteit van de bekleding.

3. Meten = weten

Onze handige configurator laat je zien hoe jij jouw radiator het beste kunt opmeten. Aan de hand van de door jou opgemeten maten worden er Sentimo maten toegekend. De dieptemaat wordt hierbij altijd kleiner, omdat de bekleding los van de muur geplaatst moet worden. De hoogte- en lengtemaat maken we altijd een paar cm groter zodat de bekleding de radiator netjes kan omsluiten.

Hulp nodig bij het inmeten? Laat onze inmeetadviseurs je helpen! Maak een afspraak voor de inmeetservice aan huis of doe een aanvraag voor de inmeetservice via videocall.

4. Monteren

De covers zijn geschikt voor elke woonruimte, zelfs voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Door middel van een handig bouwpakket met een handleiding kun je de bekleding in enkele stappen in elkaar zetten en op de radiator klikken. Door de supersterke magneten blijft de bekleding stevig vast zitten.

Download hier de montage handleiding of kijk de handige montage video hieronder!

Bekijk hier een voorbeeld video van de montage van een Sentimo

Ik ben er klaar voor

Laten we een Sentimo bestellen!