Inmeetservice aan huis

Bij de inmeetservice aan huis komt één van onze adviseurs bij je langs om jouw radiatoren in te meten.

Direct een afspraak aanvragen
Dit is hoe het werkt!
Meten 1
Meten

De inmeetadviseur meet voor jou de radiatoren op

Samenstellen 2
Samenstellen

Kies jouw favoriete kleur en uitvoering

Bestellen 3
Bestellen

De inmeetadviseur maakt de bestelling voor je klaar

Arrow Plaats direct je bestelling of vraag om een offerte
Een nieuwe look! 4
Een nieuwe look!

Binnen 3 weken je bekleding in huis

Jouw radiatoren laten opmeten?

Maak een afspraak!

Voor €57,50* komt één van onze inmeetadviseurs graag bij je langs om het inmeten van je radiatoren compleet uit handen te nemen. Alle mogelijkheden kunnen worden besproken waardoor we zorgen voor niets minder dan het perfecte resultaat. Ook nemen we alle kleuren en uitvoeringen mee op een staal, waardoor je alles in het echt kan bekijken om de juiste keuze te maken.

De inmeetadviseur kan na het inmeten van je radiatoren en het kiezen van de look gelijk de bestelling voor je klaarzetten. Je kunt er voor kiezen om deze bestelling direct te plaatsen, of om een offerte op te vragen. Na het plaatsen van je bestelling heb je jouw radiatorbekledingen binnen 3 weken in huis.

* Dit bedrag wordt berekend als voorrijkosten. Ook wanneer je geen producten afneemt zullen we deze kosten in rekening brengen. Bij het inmeten gaan wij uit van het complete Sentimo assortiment. Hierbij kan maatwerk van toepassing zijn. Houdt er rekening mee dat maatwerk uitsluitend via de Sentimo inmeetservice afgenomen kan worden. De door jou verstrekte (persoons)gegevens worden alleen door ons gebruikt voor de correspondentie over jouw vraag of informatieverzoek.

'Het inmeten van de radiatoren bij Sentimo biedt veel diversiteit. Wij kunnen zowel op locatie door heel Nederland, als op afstand via videobellen de radiatoren inmeten. Iedere radiator en de constructie van de leidingen verschillen. Toch bestaat er met onze bekledingen altijd een optie die perfect past. Samen met jou kijken wij naar de mogelijkheden om je radiator te voorzien van een Sentimo bekleding. Het leukste als inmeetadviseur bij Sentimo, is het meedenken met de klant, het interieur naar een hoger niveau tillen en de waardering van onze klanten voor het product!'
 

Aanhef:
Welke dag/welk tijdstip heeft je voorkeur?:


Wat wil je laten inmeten?:


Wij kunnen de airco unit alleen inmeten als deze bereikbaar is zonder een ladder.
Ik ga akkoord:
Deze kosten worden berekend na afloop van het bezoek