Inmeetservice aan huis

Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een inmeetbezoek.

Geef je het meten van jouw radiator liever uit handen?

Maak kennis met ons inmeet team!

Wil je het opmeten van jouw radiator liever uit handen geven? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Voor € 57,50* worden de radiatoren bij je thuis ingemeten door een professional. Door het gebruik van onze inmeetservice kun je optimaal profiteren van de mogelijkheden van Sentimo radiatorbekleding. Wij meten voor je in, bespreken de mogelijkheden en kijken samen naar een optimale uitvoering. Ook geeft het de mogelijkheid in jouw eigen woning de echte kleuren te bekijken die wij altijd op staal bij ons hebben. Wij rekenen de prijs voor je uit en je kan gelijk bij de adviseur de bestelling plaatsen. Je hoeft dus zelf niets meer te doen, ofwel complete ontzorging en optimaal advies. Vul het formulier in en we nemen contact met je op voor een afspraak.

* Dit bedrag wordt berekend als voorrijkosten. Ook wanneer je geen producten afneemt zullen we deze kosten in rekening brengen. Bij het inmeten gaan wij uit van het complete Sentimo assortiment. Hierbij kan maatwerk van toepassing zijn. Houdt er rekening mee dat maatwerk uitsluitend via de Sentimo inmeetservice afgenomen kan worden. De door jou verstrekte (persoons)gegevens worden alleen door ons gebruikt voor de correspondentie over jouw vraag of informatieverzoek.


Coronamaatregelen tijdens de inmeetservice aan huis

Ondanks het coronavirus is het nogsteeds mogelijk om een inmeetafspraak aan huis aan te vragen. Wel geldt er vanwege de te nemen maatregelen een langere wachttijd van vier tot vijf weken. Wil je liever op afstand worden geholpen? Vraag dan een inmeetafspraak via videogesprek aan.

Indien je toch graag een afspraak maakt voor de inmeetservice aan huis, houd dan tijdens het inmeetbezoek rekening met de volgende maatregelen:

  • Onze inmeetadviseurs dragen een mondkapje. Wij vragen jou om dat ook te doen.
  • Heb je klachten? Meld dit dan op voorhand zodat we de afspraak kunnen verzetten en een besmetting voorkomen.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Hoest of nies in de elleboog.
  • Geef de adviseur de mogelijkheid tot het wassen van de handen.
  • Schud geen handen.
  • Contant geld wordt niet aangenomen.

Aanhef:
Welke dag/welk tijdstip heeft je voorkeur?:


Ik ga akkoord:
Deze kosten worden berekend na afloop van het bezoek