Inmeetservice via videogesprek

Twijfel je over hoe te meten? Of wil je graag advies over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een van onze inmeetadviseurs. Tijdens een videogesprek zal een van onze inmeetadviseurs samen met jou de maten van jouw radiator(en) opmeten. De inmeetadviseur noteert de maten en stuurt je direct na de afspraak de offerte per mail toe. 

Hoe werkt het?

Wij verzorgen persoonlijke assistentie tijdens het inmeten van de radiator(en). Één van onze inmeetadviseurs zal je door het proces begeleiden en na afloop de offerte toesturen.

1. Plan je afspraak in via onderstaande agenda!
2. Zorg dat je tijdens het gesprek een rolmaat of duimstok bij de hand hebt
3. Zorg ervoor dat je een van de volgende videogesprek programma's hebt geinstalleerd:

  • WhatsApp (video bellen)
  • FaceTime
Een videogesprek duurt meestal rond de 30 minuten, afhankelijk van de wensen. Onze inmeetadviseur begeleidt jou bij het opmeten van de radiatoren. Hierbij bieden wij natuurlijk 100% garantie op de juiste maten, ook als er maatwerk nodig is. De kosten voor de inmeetservice via videogesprek zijn 15 EUR incl. btw. Je bent verplicht deze kosten te betalen na afloop van het gesprek.

Kleurstalen
Onze inmeetadviseurs hebben tijdens het videogesprek ook voorbeelden van kleuren en uitvoeringen ter beschikking om te laten zien. Heb je sterke twijfels over de kleur? Bestel dan op voorhand van het videogesprek kleurstalen zodat je zeker bent over de kleur en deze direct kan doorgeven. Houd bij de kleurstalen rekening met een levertijd van 4 tot 5 werkdagen.

Bestel jouw kleurstalen

'Als inmeetadviseur sta ik je graag bij voor het inmeten van de radiatoren! Snel, zorgvuldig en eenvoudig. Zo zou ik het opmeten via een videogesprek wel kunnen omschrijven. Door middel van instructies meten we samen de radiatoren op. Hierbij ben je altijd verzekerd van de juiste maten voor jouw radiator! Eventuele maatwerk aanpassingen zijn daarnaast ook erg goed te bespreken in een videogesprek. Het leuke van een videogesprek is dat je toch het gevoel hebt dat je op locatie de klant kan bijstaan, waarbij we samen bekijken hoe we het interieur naar een hoger niveau tillen!'

Harm, inmeetadviseur bij Sentimo


Plan hier jouw afspraak