Inmeetservice via videogesprek

Twijfel je over hoe te meten? Of wil je graag advies over de mogelijkheden? Vraag dan een inmeetservice afspraak via videogesprek aan. Tijdens een videogesprek zal een van onze inmeetadviseurs samen met jou de maten van jouw radiator(en) opmeten. De inmeetadviseur noteert de maten en stuurt je direct na de afspraak de offerte per mail toe. 

Hoe werkt het?

Wij verzorgen persoonlijke assistentie tijdens het inmeten van de radiator(en). Één van onze inmeetadviseurs zal je door het proces begeleiden en na afloop de offerte toesturen.

1. Vul onderstaand formulier in, we zullen dan zo snel mogelijk een afspraak plannen
2. Zorg dat je tijdens het gesprek een rolmaat of duimstok bij de hand hebt
3. Zorg ervoor dat je een van de volgende videogesprek programma's hebt geinstalleerd:

  • WhatsApp (video bellen)
  • FaceTime
Wanneer je het formulier hebt ingevuld zullen wij aan de hand van jouw beschikbaarheid een tijdsblok plannen, zo'n videogesprek duurt meestal 30 min, afhankelijk van de wensen. De kosten voor de inmeetservice via videogesprek zijn 15 EUR incl. btw. Je bent verplicht deze kosten te betalen na afloop van het gesprek.

Kleurstalen

Onze inmeetadviseurs hebben tijdens de videogesprek ook voorbeelden van kleuren en uitvoeringen ter beschikking. Deze kunnen zij ook laten zien. Heb je sterke twijfels over de kleur? Bestel dan op voorhand van de videogesprek kleurstalen zodat je zeker bent over de kleur. Houd rekening met een levertijd van 4-5 werkdagen voordat de kleurstalen bij je bezorgd worden.

Bestel hier kleurstalen
Wij hebben jouw gegevens nodig om een vrijblijvende offerte op te stellen
Geef een inschatting van het aantal zodat wij genoeg tijd voor je kunnen inplannen
Dag:
Tijdsblok:Let op: na het invullen van dit formulier nemen we contact met je op om het videogesprek in te plannen. Daarna is de afspraak pas definitief.
Videocall via:


Ik ga akkoord:
De kosten worden in rekening gebracht na het videogesprek