Instructievideo's: montage

Heb je jouw radiatorbekleding ontvangen en wil je deze gaan monteren? Met onze uitgebreide instructievideo's maken we het extra makkelijk voor je!

Wat ga jij monteren?

Heb je jouw radiatorbekleding ontvangen en wil je aan de slag met de montage? Bekijk dan zeker deze video, dan is het zo gepiept!
Als jouw radiator een radiatorknop heeft die omhoog gericht staat dan kan je deze mee bekleden met een ophoogset. In deze video leggen we uit hoe je een ophoogset kan monteren.
Ga jij jouw radiatorbekleding monteren op een kolomradiator? Dan heb je een kolomset nodig. Bekijk deze video om te zien hoe je een kolomset kan monteren.
Een radiator die langer is dan 302 cm kunnen we niet bekleden met één bekleding. Hiervoor zijn twee bekledingen nodig die aan elkaar worden gekoppeld met een koppelset. Bekijk deze video voor de montage van een koppelset.
Heb je een bekleding besteld voor een verticale radiator waarbij de leidingen aan de onderkant zitten? Bekijk dan deze video om te zien hoe je de bekleding kan monteren.
Heb je een bekleding besteld voor een verticale radiator waarbij de leidingen aan de bovenkant zitten? Dan kan je deze video bekijken om te zien hoe je de bekleding kan monteren.