Kleuren

De radiatorbekledingen van Sentimo zijn verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende RAL-kleuren. Deze kleuren zijn opgedeeld in harmonieuze kleuren, kleurrijke kleuren en kleuren uit The Fine Structure Collection. De kleuren uit The Fine Structure Collection hebben een lichte structuur wat zorgt voor een extra mat effect.
 

Twijfel je over de kleur van jouw bekleding? Bestel dan gratis een kleurstaal op onze website. Het enige wat jij betaalt zijn de verzendkosten! De kleurstalen die wij leveren zijn van dezelfde kwaliteit als de bekledingen, het is dus niet alleen een kleurstaal maar ook meteen een kwaliteitsstaal. 

*Maximaal 3 kleurstalen per bestelling

Bestel een kleurstaal

Harmonieus

'The Fine Structure Collection'

Kleurrijk

Voorbeeld 1: kies je voor zwart of wit?

In zo'n prachtige ruimte misstaat eigenlijk bijna geen enkele kleur. Toch doet een kleur een hoop met de sfeer. Waar kies jij voor in onderstaande ruimte? Zwart (RAL 9011) of wit (RAL 9010)? Als je thuis ook voor zo'n dilemma staat, bestel dan de kleurstalen van de kleuren waar je tussen twijfelt!

Voorbeeld 2: Ga je voor lekker gek, of tijdloos?

Hoe leuk is het om een keer voor een lekkere gekke kleur te gaan? Je ziet het niet, maar op de trap in deze hal loopt een fantastische loper waar deze kleur rood (RAL 3003 = geen basiskleur maar wel te bestellen per e-mail) in terugkomt. Maar ook de rechter bekleding heeft zo zijn charme, deze kleur heeft namelijk een lichte structuur waardoor hij mat oogt (PEWTER). Bestel een kleurstaal om erachter te komen welke kleur bij jouw interieur past. 

Voorbeeld 3: kies je dezelfde kleur als de muur, of juist niet?

Door dezelfde kleur te kiezen als de muur creëer je rust in de ruimte. Wanneer je voor een contrastkleur gaat zoals zwart (RAL 9011) maak je van je radiator een eye-catcher! 

Twijfel je over de kleur?

Bestel dan kleurstalen! Die heb je binnen een paar dagen in huis. 

Bestel hier kleurstalen

Zeker van de kleur?

Ga dan aan de slag in onze configurator door jouw bekleding(en) samen te stellen!

Bekleding samenstellen