Weten hoe je een Sentimo radiatorbekleding in elkaar zet en plaatst?

Hieronder vind je alle beschikbare handleidingen. 

Download hier de PDF bestanden van de handleidingen

De handleidingen zitten altijd in de verpakking van de producten. Het kan wel gebeuren dat deze onverhoopt kwijtraakt, dan is het handig om de documenten te kunnen downloaden om de montage toch te kunnen afronden. Hieronder vind je alle handleidingen met een korte omschrijving.

Handleiding Sentimo radiatorbekleding - Deze gebruik je tijdens het in elkaar zetten en plaatsen van de Sentimo radiatorbekleding. Volg de stappen en lees de onderhoudsinstructie goed door, dan moet alles goedkomen!

Handleiding ophoogset - Heb je een ophoogset bij je bestelling zitten? Dan is het handig om deze handleiding erbij te pakken. Een ophoogset gebruik je wanneer je een Sentimo radiatorbekleding wilt plaatsen, waarbij de radiatorknop omhoog wijst. Het ophoogsetje zorgt ervoor dat de bekleding, wanneer deze geplaatst is, niet gaat zakken en netjes op zijn plek blijft hangen.

Handleiding kolomplaten - Deze platen zijn speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat een Sentimo radiatorbekleding ook op een kolom/lamellenradiator te plaatsen is. De platen monteer je op de voorkant van de radiator, om daarna de supersterke magneten te kunnen plaatsen.

Handleiding koppelset - Heb je een radiator langer dan 305 cm? Deze kunnen wij zeker wel bekleden, maar dan met een ombouw die bestaat uit twee voorplaten die je aan elkaar koppelt. Hiervoor heb je een koppelset nodig. De koppelset zelf is niet te bestellen via de website, maar alleen per mail. Dit doen wij omdat we graag assisteren bij het bepalen van de juiste te koppelen maten. Heb je dus zo'n radiator die langer is dan 305 cm? Stuur ons dan gerust een mail om de mogelijkheden te bespreken.

Aan de slag met Sentimo?
Meten 1
Meten

Meten = weten

Ga online & bestel 2
Ga online & bestel
Monteer 3
Monteer
Prachtig resultaat 4
Prachtig resultaat

Heb je nog vragen?

Stel deze gerust. 

Neem contact met ons op