03 februari 2022

Bestel nu jouw radiatorbekleding in deze nieuwe kleuren

We willen blijven ontwikkelen, innoveren en verbeteren. Dit houdt in dat we nadenken over nieuwe producten, maar ook over het verbeteren van het bestaande aanbod. Het uitgebreide kleurenassortiment is hier natuurlijk onderdeel van. En die heeft een update gekregen!

Bestel je radiator ombouw in deze 10 nieuwe RAL-kleuren

Het resultaat van de update: 10 nieuwe trendy RAL-kleuren voor in ons kleurenassortiment. Bij het uitkiezen van deze kleuren is er onder andere gekeken naar interieurtrends, stijlen, relevantie en natuurlijk de belangrijkste: de behoeften vanuit onze klanten. We willen voor iedereen een passende kleur kunnen bieden, en met het nieuwe aanbod aan kleuren denken we dat er voor iedereen en elke stijl iets tussen zit!

Een nieuw kleurenassortiment betekent natuurlijk niet dat we afscheid hebben genomen van onze favorieten. Je kan dus nogsteeds jouw radiatorombouw bestellen in populaire kleuren zoals RAL 9010 helderwit, RAL 9005 grafietzwart en vele anderen. Maar vanaf vandaag kan je ook kiezen voor trendy kleuren zoals RAL 6003 olijfgroen en RAL 3014 oudroze. Perfect als je houdt van een wat kleurrijker interieur. Ook hebben we vanwege de grote vraag de kleur RAL 1001 beige toegevoegd: een natuurlijke en rustgevende kleur die makkelijk te combineren is.

Wil je de kleuren van dichtbij bekijken om jouw keuze te maken? Bestel dan kleurstalen en laat je inspireren!

Kleurstalen bestellen