20 maart 2021

Een kleurrijke lente met gloednieuwe kleuren voor jouw radiatorbekleding

Na lang wachten is eindelijk de lente aangebroken. En daar zijn we bij Sentimo blij mee! Wij vieren dit jaar de lente met een heleboel nieuwe kleurrijke kleuren voor onze radiatorbekledingen, heb jij ze al bekeken?

Radiatorbekleding in alle kleuren van de regenboog

Geel, groen, blauw, roze.. We hebben het allemaal voor je. De nieuwe kleurrijke kleurencollectie van Sentimo biedt een breed scala aan kleuren die je misschien niet snel zou verwachten voor een radiatorbekleding. Ze zijn allemaal uniek en zorgen voor een fleurige en originele touch aan je interieur wat natuurlijk perfect is voor de zonnige lente.  Dus wil jij een keer voor out of the box gaan? Dan is dit je kans!

Inspiratie

Bekijk hoe wij deze vrolijke kleuren toepassen en laat je verrassen!

Hou je wel van een kleurtje en durf je voor fel te gaan? Dan is onze gele kleur RAL 1004 (goudgeel) echt wat voor jou. Je maakt hiermee van je radiator een echte eye-catcher. Zou jij dit aandurven?


Ook leuk: een kleurrijke radiatorbekleding de kinderkamer

Een ander voordeel van een kleurrijke bekleding is dat deze perfect past in de kinderkamer. Stel jouw bekleding samen in de favoriete kleur van je kindje en geef de kinderkamer een kleurrijke make-over. Met leuke magneten maak je de bekleding nog vrolijker, dus ga vooral lekker los. Bekijk ook eens ons lookbook voor meer inspiratie voor de kinderkamer.

Vind je het moeilijk om te kiezen?

We zijn er voor je! Uiteraard zijn ook alle nieuwe kleuren te bestellen als kleurstaal. Bestel tot drie kleurstalen gratis* en maak je keuze. De kleurstalen worden gemaakt van hetzelfde materiaal als de bekleding zodat je een goede vergelijking kan maken en zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

*Je hoeft alleen de verzendkosten te betalen.

Bekijk alle kleuren & bestel jouw kleurstalen