29 mei 2020

Geef je keuken een luxe uitstraling met Sentimo

Met een paar kleine en praktische aanpassingen kan iedereen een gevoel van luxe creƫren in zijn eigen keuken. De tips hiervoor zijn heel simpel, en geen verbouwing nodig!

Berg je spullen op, maar niet alles

Ben jij een echte keukenprins of keukenprinses? Wellicht heb jij dan wel een hele berg aan servies, keukenaccessoires of kruidenplantjes. De kunst is om de perfecte balans te vinden in het opbergen van deze spullen. Probeer je aanrechtblad ‘clean’ te houden, maar laat je mooiste en meest luxe spullen zien. Dit doe je door deze bijvoorbeeld op een schapje te zetten of in een glazen kast.

Maak het persoonlijk

Geef een persoonlijke touch aan je keuken door decoratie of accessoires te plaatsen die bij jou passen. Een andere manier om dit te doen is door aan de slag te gaan met originele tegeltjes of handgrepen. Op deze manier laat jij jouw keuken spreken en leg je het accent op de mooie dingen.

Tover je radiator om met een radiatorbekleding

Misschien heb je een radiator in je keuken hangen. Wist je dat het heel makkelijk is om deze onderdeel te maken van het keukeninterieur? Door een Sentimo radiatorbekleding te kiezen in een kleur die aansluit bij de keukenkastjes of het aanrechtblad tover jij jouw keukenradiator om tot een designradiator.

Jouw eigen Sentimo radiatorbekleding bestellen? Stel hem gemakkelijk samen in een paar simpele stappen. Onze handige configurator wijst je de weg.

Kies jouw radiatorbekleding

Fleur de ruimte op met bloemen

Bloemen maken alles mooier. Kies voor een mooi boeket in een luxe vaas en zet deze op een prominente plek neer in jouw keuken. Dit is een echte eyecatcher en het verspreidt ook nog eens een heerlijke geur.

Een handige en stijlvol accessoire: de handdoekhouder van Sentimo

Een Sentimo handdoekhouder is de perfecte oplossing voor in iedere keuken. De radiatorwarmte laat de handdoeken snel drogen wat de handdoekhouder een praktisch accessoire maakt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en meerdere strakke designs waardoor er voor iedere stijl een passende handdoekhouder bestaat. Ook voor radiatoren zonder radiatorbekleding zijn er verschillende opties. Zo tover je jouw standaard radiator gemakkelijk om tot een handdoekradiator!