26 juni 2020

Keuzehulp: welk design kies jij?

Om voor iedere woonstijl een passend design te kunnen bieden is Sentimo Radiatorbekleding er in drie verschillende uitvoeringen. Iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak, maar twijfel jij over welke uitvoering het beste bij jou en jouw interieurstijl past? Lees dan verder!

Strak, modern & simpel: Sentimo Solid

De Solid uitvoering past bij iedere woonstijl. De bekleding geeft je oude radiator een frisse look zonder poespas. Vooral als je van een modern interieur houdt, dan past de Solid uitvoering perfect bij jou. De vlakke plaat zorgt namelijk voor een strakke en moderne uitstraling. Naast deze uitstraling creƫert het ook rust in de ruimte.

Tip! Wil je de radiator zo onopvallend mogelijk uit het zicht krijgen? Kies dan voor de Solid uitvoering in (bijna) dezelfde kleur als de muur. Op deze manier gaat je radiator helemaal op in je interieur en valt hij niet meer op.


Stoer & speels: Sentimo Groove

Bij een wat stoerder interieur is de Groove uitvoering een goede keuze. Deze uitvoering heeft een voorplaat met dunne horizontale groeven er in, wat de look net wat speelser kan maken. De Groove uitvoering is opvallender dan de Solid uitvoering.  Met deze bekleding kan jij jouw radiator omtoveren tot een echte eyecatcher in de ruimte.

Tip! Een lange radiator in het verlengde van de ruimte is perfect te bekleden met de Groove uitvoering. Dit kan de ruimte optisch langer laten lijken.


Klassieke details: Sentimo Classic

Hou jij van klassieke details als ornamenten of lambrisering? Dan zal de Classic uitvoering perfect bij jouw smaak aansluiten. De voorplaat van de Classic uitvoering heeft een kader waarmee je de radiator een nieuwe look geeft, maar wel in een klassieke stijl. Daardoor past deze uitvoering goed in een klassiek, maar ook landelijk interieur.


Heb je een keuze kunnen maken?

Stel je Sentimo samen!