07 oktober 2021

Ontdek Stone Look: kleuren geïnspireerd door de natuur

De zomer heeft plaatsgemaakt voor de herfst. De perfecte gelegenheid om even een kijkje te nemen bij de Stone Look collectie van Sentimo. Dit zijn vijf natuurlijke kleuren voor jouw radiatorbekleding of airco ombouw.

Maak kennis met Stone Look: 5 natuurlijke aardse tinten geïnspireerd door de natuur. Met deze kleuren maak je jouw radiator ombouw of airco ombouw extra speciaal.

Natuurlijke & aardse tinten

De donkere dagen van de herfst gaan weer beginnen. Donker, maar vooral gezellig. En laten wij nu juist dáár de perfecte aanvulling voor hebben. De natuurlijke en aardse kleuren uit de Stone look collectie passen perfect bij dit seizoen. Ze geven je radiator een extra unieke look, maar door de vijf verschillende tinten bestaat er toch voor iedere interieurstijl een goede match. Voor een neutrale look gaan? Kies dan voor White Stone of Salty Sea. Maak je van jouw radiator liever een wat stoerdere eyecatcher? Dan is de kleur Rusty Steel vast helemaal jouw ding.

De perfecte match bij jouw gevel

Op zoek naar een oplossing voor de buitenunit van jouw airco? Bekijk dan zeker even de kleuren uit de Stone Look collectie! De natuurlijke en robuuste kleuren zijn perfect te matchen bij jouw gevel. Zo werk je jouw airco unit op een stijlvolle en gemakkelijke manier weg. 

Een unieke afwerking

Wat de kleuren uit de Stone Look collectie zo uniek maakt? Dat is de speciale finish. In tegenstelling tot onze standaard RAL-kleuren zijn de kleuren uit de Stone Look collectie gemêleerd. Ze bestaan dus niet uit één effen kleur. In combinatie met de zandachtige structuur zorgt dit voor een natuurlijk effect. Iets wat je zeker moet voelen om het te beleven. Bestel daarom snel jouw favoriete kleuren op staal en laat je verrassen.