07 maart 2023

Radiator een nieuwe look geven? Deze mensen gingen je voor met een radiator ombouw van Sentimo

Wil je iets doen aan je oude radiator, maar is je radiator vervangen voor een design radiator net een stapje te ver? Dan is een radiator ombouw waarschijnlijk de perfecte oplossing voor jou. Je bent niet de enige die voor deze optie koos, want velen gingen je al voor. Dat is voor jou alleen maar fijn, want met deze voorbeelden kan jij inspiratie opdoen!

Martine ging voor een radiator ombouw met een neutrale look

Een jaren 30 woning is waar veel mensen van dromen, en Martine heeft die van haar volledig naar haar eigen stijl verbouwd en ingericht. Hierbij koos ze voor neutrale kleuren, natuurlijke materialen en veel rust. De radiator ombouw die daar perfect bij past is de meest gekozen kleur RAL 9010 in de uitvoering Solid. Met deze look creëerde ze een mooie basis voor de rest van het interieur. 

We stelden Martine 5 vragen over haar interieur. In dit interview lees je alles over haar stijl en waarom ze koos voor een ombouw voor haar verwarming.

Lees het interview

Rio: een design radiator look met een radiator ombouw in Groove

Een radiator ombouw van Sentimo in de uitvoering Groove geeft je radiator een speelse en stoere look, zonder dat hij gelijk te veel opvalt. Zo koos Rio voor de uitvoering Groove in de witte kleur RAL 9016. Een perfecte match bij de muur!

Radiator ombouw in pastelviolet was perfect voor de home office van Sofie

Toen Sofie haar home office een make-over wilde geven, koos ze voor vrolijke en opvallende kleuren in combinatie met neutrale kleuren. We moeten toegeven: voor een radiator ombouw in RAL 4009 pastelviolet moet je een beetje lef hebben, maar Sofie bewijst dat het echt prachtig kan uitpakken. De radiator heeft nu een mooi contrast met de donkere vloer, en sluit daarnaast goed aan bij de rest van het interieur en de kleurrijke meubels. Kortom: een fantastisch geheel. Hou je ook van kleur, maar vind je de keuze lastig? Dan kunnen onze kleurstalen je een handje helpen.

Is jouw oude radiator ook toe aan een metalen radiator ombouw?

Dat snappen we! Na het zien van al deze mooie voorbeelden kan je bijna niet achterblijven. Het samenstellen van jouw eigen metalen radiator ombouw is heel makkelijk met behulp van onze configurator. Deze vertelt je precies wat je moet doen om jouw radiator ombouw perfect te laten passen. 

Stel jouw radiator ombouw samen