11 juni 2021

Radiatorombouw 'The Cabinet': is het iets voor jou?

De nieuwste aanvulling in de collectie van Sentimo is ‘The Cabinet’, en daar zijn we trots op! Naast onze standaard radiatorbekledingen is dit stijlvolle product een echte aanwinst. Niet alleen voor ons, maar inmiddels ook al voor een heleboel tevreden eigenaren. Waarom wij zo’n fan zijn van ‘The Cabinet’? Dat laten we graag zien.

Veel meer dan alleen een radiator ombouw

'The Cabinet' is een echte eyecatcher. Dat is natuurlijk perfect om je oude radiator mee te bedekken, maar niet alleen dat. Heb je geen radiator, maar ben je wel verliefd geworden op de look van 'The Cabinet'? Geen probleem. Dit accessoire heeft niet per se een radiator nodig om op te steunen. Hij staat op de grond en tegen de muur. Dit maakt 'The Cabinet' geschikt voor meerdere doeleinden. Ideaal!

Een Cabinet voor elke interieurstijl

Wat 'The Cabinet' uniek maakt, is dat hij past bij elke stijl. Hij heeft een neutrale vormgeving, waardoor hij zowel past binnen een klassiek als modern interieur. Stel 'The Cabinet' samen naar jouw smaak en kies de kleur die een goede match vormt met jouw interieur. De afwerking van 'The Cabinet' is mat, wat er voor zorgt dat hij makkelijk te combineren is met andere meubels en accessoires.

Kleed jouw Cabinet aan en maak hem eigen

Zoek je mooiste accessoires bij elkaar en geef ze een plekje op 'The Cabinet'. Het wandmeubel is ontworpen op een manier dat je hem echt kan 'gebruiken'. Zo is hij ideaal om je favoriete decoratie op te tonen en kan je hem in smalle gangen gebruiken als meubel om je jas boven op te hangen en je sleutels op te leggen. 

Ook je huis aankleden met onze radiatorombouw 'The Cabinet'?

Leuk! Wij helpen je graag. Natuurlijk maken we 'The Cabinet' op maat naar jouw wensen. Zo weet je zeker dat wat jij besteld ook echt gaat passen.

Stel jouw Cabinet samen