30 november 2021

Waarom een radiator ombouw?

Waarom je een radiator ombouw zou nemen is voor iedereen verschillend. De belangrijkste reden is vaak dat je iets wilt doen aan het huidige uiterlijk van je radiator. Waarom wij denken dat je een radiator ombouw zou moeten nemen leggen we je natuurlijk graag uit. Want er zijn een heleboel redenen!

Een radiator zorgt voor een aangenaam temperatuurtje in huis. Dat is eigenlijk de enige functie. "Het is maar een radiator" is dan ook een opmerking die we vaak langs horen komen. Voor ons is een radiator zeker niet 'maar een radiator'. Een radiator hangt aan de muur en je kan hem niet even verplaatsen. Het is dan ook een ding wat voor veel mensen in de weg zit en je komt er heus niet zomaar vanaf. Daarnaast durven we te garanderen dat er maar weinig mensen zjin die een radiator zouden omschrijven als mooi.

Je radiator wegwerken met een radiator ombouw

Veel mensen kiezen voor een radiator ombouw op maat om ervoor te zorgen dat de radiator zo min mogelijk opvalt. Begrijpelijk! Een radiator kan soms een storende factor zijn als je de rest van de ruimte perfect hebt ingericht. Meestal wordt de kleur wit gekozen voor een radiator ombouw. Deze kleur valt het minst op van alle kleuren. Heb je echter een gele muur waar jouw witte radiator voor hangt? Dan kan het ook wel eens een goede keuze zijn om jouw radiator ombouw ook in een gele kleur te kiezen. De beste tip voor een radiator die zo min mogelijk opvalt: kies een radiator ombouw in dezelfde (of bijna dezelfde) kleur als de muur.

Checken welke kleur het beste aansluit bij jouw muur? Bestel dan wat kleurstaaltjes! 

Kleurstalen bestellen

Je radiator mooi maken met een radiator ombouw

Hier denk je wellicht niet als eerste aan bij een radiator, maar hij kan best mooi worden! Naast dat je een radiator kan wegwerken met een radiator ombouw, kan je hem namelijk ook omtoveren tot een echte eyecatcher. Hoe je dit doet? Ga bijvoorbeeld voor een radiator ombouw van Sentimo in de chique uitvoering Classic en kies een opvallende kleur. De laatste paar jaren is de kleur zwart mega populair, maar denk ook eens aan een kleurrijkere optie zoals groen of blauw.

Met een radiatorombouw maak je jouw radiator extra functioneel

Jouw radiator heeft natuurlijk de taak om je huis te verwarmen. Maar wist je dat je met een radiator ombouw veel meer uit je saaie radiator kan halen? Met een Sentimo Cabinet tover je jouw radiator om tot een wandmeubel. Hierdoor kan je er perfect wat opzetten zoals een mooie vaas of een sfeervolle lamp. Voor een radiator in de hal is de Cabinet ideaal omdat deze vergeleken met andere kastjes erg smal is. Hij neemt hierdoor niet veel ruimte in beslag en is perfect om je sleutels of handschoenen op te leggen. Op deze manier is jouw radiator netjes weggewerkt en tegelijkertijd extra functioneel. Dubbel zo handig!

Ben jij de look van je oude radiator zat?

Dat snappen we. Er zijn gelukkig genoeg mogelijkheden. Bij Sentimo bestel je jouw radiator ombouw op maat in je favoriete kleur en uitvoering zodat hij perfect bij jouw situatie aansluit. Begin met configureren en maak kennis met de mogelijkheden.