Kantoor

Tijd om je kantoor eens op te knappen? Vergeet de radiatoren niet! Laat je inspireren door de voorbeelden hieronder en kies voor een inspirerende kleur.

In je kantoorruimte wil je jezelf goed kunnen concentreren. Dit betekent echter niet dat deze ruimte saai hoeft te zijn. Kies voor een metalen radiatorbekleding van Sentimo en geef je kantoor een oppepper.

Wees creatief in je eigen kantoorruimte. Kies bijvoorbeeld eens voor een andere kleur! De stoere kleur RAL 6009 matcht hier goed. Vind meer tips voor je home office in onze blog.

Radiator op een onhandige plek?

En wil je graag de buizen wegwerken, maar je weet niet hoe? Het kantoor op de foto hieronder heeft een nieuwe look gekregen door het plaatsen van een maatwerk Sentimo met een gat in de voorkant voor de thermostaatknop. Maatwerk is alleen mogelijk via onze inmeetservice.

Maatwerk!

Is maatwerk ook de oplossing voor jou? Door gebruik te maken van onze inmeetservice, worden de mogelijkheden om de radiator te bekleden verbreed! Zo kun je ervoor kiezen om een gat in het voorfront te laten maken voor een naar voren-stekende knop. Op deze manier is de knop wél functioneel, maar zijn alle leidingen weggewerkt. Het gat wordt speciaal voor jouw radiator in de voorplaat gemaakt. 

Hoe kunnen we je helpen?

Ik wil graag maatwerk!

De inmeetservice aanvragen

Ik heb geen maatwerk nodig!

Zelf je Sentimo samenstellen