Woonkamer

Een Sentimo is toe te passen in alle interieurstijlen. Door het brede aanbod aan kleuren en de drie verschillende uitvoeringen bestaat er voor elke stijl een passende bekleding.

 • More
  Close

  Kleur: RAL7021
  Uitvoering: Solid
  Maten: 10,7x45x205
  Prijs: €203


Naturel & landelijk

Wil je dat de radiator zo min mogelijk opvalt? Neem dan een Solid bekleding in (bijna) dezelfde kleur als de muur. Dit zorgt voor een rustig aanzicht. 

Retro & chic

Deze stijl combineert retro meubels met chique elementen. Een mooie combinatie! Je kan hier experimenteren met de kleur van je radiatorbekleding voor een origineel resultaat en een speelse look.

Zowel de lichte kleur RAL 1015 als de donkere kleur RAL 9011 passen goed bij deze stijl!

Industrieel

Een metalen Sentimo sluit goed aan bij de industriële elementen in deze woning. Zowel een zwarte als een witte bekleding staat hier prachtig!

 • More
  Close

  Kleur: RAL9011
  Uitvoering: Solid
  Maten: 15,9x65x215
  Prijs: €260

De bekledingen worden gemaakt van verzinkt plaatstaal. Dit materiaal kan de warmte goed geleiden en daarnaast gemakkelijk met de magneten bevestigd worden.

Kolomradiatoren

Een Sentimo is ook te monteren op kolomradiatoren. Dit creëert een wereld van verschil! Om de bekleding te bevestigen op de kolommen is er een extra montagesetje nodig. Deze krijg je automatisch bij je bestelling geleverd als je aangeeft dat je een kolomradiator hebt. Alvast de montagehandleiding bekijken? Deze vind je hier

Klassiek

In deze klassieke woonkamer past onze Sentimo Classic perfect! Het kader in deze bekleding benadrukt de oude details van de woning op een strakke en moderne manier.

Een bekleding in een donkere kleur zorgt voor meer contrast en geeft je radiator een stoere look.

Sentimo bestellen voor in de woonkamer?

Stel de ombouw zelf samen