Woonkamer

Een radiator ombouw van Sentimo is toe te passen in alle interieurstijlen. Door het brede aanbod aan kleuren en de drie verschillende uitvoeringen bestaat er voor elke stijl een passende bekleding.

 • More
  Close

  Kleur: RAL1019
  Uitvoering: Groove
  Maten: 7,6x65x125
  Prijs: €252


Kleurrijk & tropisch

Radiatorbekledingen van Sentimo zijn verkrijgbaar in ruim 45 verschillende kleuren. De meesten kiezen voor een basic kleur als wit, zwart of grijs. Maar soms kan een andere kleur juist extra goed uitpakken.

Retro & chic

Deze stijl combineert retro meubels met chique elementen. Een mooie combinatie! Je kan hier experimenteren met de kleur van je radiator cover voor een origineel resultaat en een speelse look.

Zowel de lichte kleur RAL 1015 als de donkere kleur RAL 9011 passen goed bij deze stijl!

Industrieel

Een metalen radiatorbekleding sluit goed aan bij de industriële elementen in deze woning. Zowel een zwarte als een witte bekleding staat hier prachtig!

 • More
  Close

  Kleur: RAL9011
  Uitvoering: Solid
  Maten: 15,9x65x215
  Prijs: €333

De radiatorbekledingen worden gemaakt van verzinkt plaatstaal. Dit materiaal kan de warmte goed geleiden en daarnaast gemakkelijk met de magneten bevestigd worden.

Kolomradiatoren

Je kolomradiator wegwerken? Een radiator ombouw van Sentimo is ook te monteren op kolomradiatoren. Dit creëert een wereld van verschil! Om de radiatorbekleding te bevestigen op de kolommen is er een extra montagesetje nodig. Deze krijg je automatisch bij je bestelling geleverd als je aangeeft dat je een kolomradiator hebt. Alvast de montagehandleiding bekijken? Deze vind je hier

Klassiek

In deze klassieke woonkamer past onze Sentimo radiator cover in de uitvoering Classic perfect! Het kader in deze bekleding benadrukt de oude details van de woning op een strakke en moderne manier.

Een bekleding in een donkere kleur zorgt voor meer contrast en geeft je radiator een stoere look.

Ook een radiator ombouw van Sentimo bestellen voor in de woonkamer?

Stel je radiator ombouw zelf samen!