Levering

Benieuwd naar hoe en wanneer je bestelling wordt geleverd? Vind dan hier alles over de levering van onze producten.

De levertijd van onze radiatorbekledingen is drie weken. Indien je een voorraadproduct (zoals kleurstalen) hebt besteld dan wordt deze binnen een paar dagen al verzonden.
De zending wordt een paar dagen voor levering bij onze fabriek opgehaald. De koerier zal je vervolgens per mail informeren wanneer de zending is aangemeld. Zodra de levering staat ingepland ontvang je een mail met daarin de track & trace code voor jouw pakket.
Per mail houden wij je op de hoogte van de status van jouw bestelling. 
De prijzen van onze bekledingen zijn inclusief verzendkosten. Mocht u apart één of meerdere van onze accessoires willen bestellen dan berekenen wij de verzendkosten in de winkelmand.
Als je niet thuis bent tijdens de levering dan wordt je op de hoogte gehouden van wanneer de nieuwe afleverpoging gepland staat. Mocht je een andere datum wensen voor de levering dan kan je contact met ons opnemen zodat wij dit kunnen communiceren met de vervoerder.
Nee, het is niet mogelijk om de door jou bestelde radiatorbeklelding bij ons op te halen. De bestellingen worden bij je thuis geleverd door onze koerier.
Wij leveren standaard tot aan de eerste deur. Dit houdt in dat wij niet op verdieping leveren. Wil je toch gebruik maken van een levering tot aan de voordeur (op verdieping)? Laat het ons dan weten via het contactformulier.
Dat is mogelijk. Vink tijdens het bestellen het vakje 'Ik wil een ander adres invullen voor bezorging' aan en vul daar het bezorgadres in.
Bestellingen die worden geplaatst via onze Nederlandse website www.sentimo.nl kunnen alleen geleverd worden in Nederland. Woon je in België? Dan kun je een bestelling plaatsen via www.sentimo.be.

Niet gevonden wat je zocht?

Staat je antwoord er niet tussen? Geen probleem. Stel hieronder je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gaat je vraag over een geplaatste bestelling? Vul dan hier het bestelnummer in. Je vindt deze in de orderbevestiging.
Zorg voor genoeg toelichting op je vraag zodat wij hem zo uitgebreid mogelijk kunnen beantwoorden.
Vul de code in:
 Security code

Liever telefonisch contact?

Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur via +31 (0)315 688 656.