Over ons

Sentimo maakt hoogwaardige radiatorbekleding die geschikt is voor vrijwel alle radiatoren. Als dochteronderneming van een groot Nederlands metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in Ulft, staan wij garant voor een stabiele onderneming en bieden wij je uitsluitend producten welke in Nederland zijn gefabriceerd.

Het doel van radiatorbekleding is om een leefruimte een nieuwe sfeer te geven, zonder af te doen aan de functionaliteit van de radiator. Onze bekledingen zijn zelf samen te stellen. Dit gaat van het bepalen van een geschikte afmeting tot het kiezen van de uitstraling en kleur. Met een assortiment van 3 verschillende uitvoeringen en meer dan 40 kleuren zorgen wij voor een gepersonaliseerd product waarbij er voor iedereen een passende mogelijkheid bestaat.

Benieuwd naar hoe wij onze radiatorbekledingen maken? Neem een kijkje in onze fabriek!

Het materiaal waarvan onze radiatorbekledingen worden gemaakt is verzinkt plaatstaal. Dit wordt gefinisht met een mooie egale laag poedercoating in de gekozen kleur. Plaatstaal is een goede geleider van warmte, de bekleding wordt daarom lekker warm wanneer de radiator aanstaat. Daarnaast is dit materiaal magnetisch, waardoor je het met sterke magneten gemakkelijk op de radiator kan monteren. De magneten zorgen ervoor dat de bekleding goed tegen de radiator getrokken wordt een als een jasje over de radiator past.

Naast radiatorbekleding en bijbehorende accessoires is Sentimo ook bezig met het ontwikkelen van diverse andere producten. Hierbij proberen we ons vast te houden aan het concept waarbij een product zelf samen te stellen is. Uiteraard zullen deze nieuwe producten gegarandeerd zijn van de kwaliteit die je van Sentimo gewend bent.

De nieuwste toevoeging aan onze collectie is 'The Cabinet by Sentimo'. Deze vorm van bekleding staat op de grond en plaats je tegen de muur. Een multifuctioneel product om je radiator (of iets anders) mee te bedekken.

Lees meer over 'The Cabinet by Sentimo'