Over ons

Sentimo maakt metalen oplossingen om je huis mee te verfraaien. Als dochteronderneming van een groot Nederlands metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in Ulft, staan wij garant voor een stabiele onderneming en bieden wij je uitsluitend producten welke in Nederland zijn gefabriceerd.

Wat Sentimo zo bijzonder maakt? Dat is de mogelijkheid om jouw product te personaliseren. Zo kan je elk Sentimo-product zelf samenstellen op het gebied van kleur en maat. Zo laat je jouw meubel helemaal aansluiten bij je eigen stijl en interieur.

Radiatorbekleding

Het doel van radiatorbekleding is om een leefruimte een nieuwe sfeer te geven, zonder af te doen aan de functionaliteit van de radiator. Onze radiatorbekledingen zijn zelf samen te stellen. Dit gaat van het bepalen van een geschikte afmeting tot het kiezen van de uitstraling en kleur. Met een assortiment van 3 verschillende uitvoeringen en meer dan 40 kleuren zorgen wij voor een gepersonaliseerd product waarbij er voor iedereen een passende mogelijkheid bestaat.

Plaatstaal is een goede geleider van warmte, de bekleding wordt daarom lekker warm wanneer de radiator aanstaat. Daarnaast is dit materiaal magnetisch, waardoor je het met sterke magneten gemakkelijk op de radiator kan monteren. De magneten zorgen ervoor dat de bekleding goed tegen de radiator getrokken wordt een als een jasje over de radiator past.

The Cabinet

Naast onze standaard radiatorbekledingen, bieden wij ook een andere vorm van radiatorbekleding aan: The Cabinet. Deze vorm van bekleding staat op de grond en plaats je tegen de muur. Een multifuctioneel product om je radiator (of iets anders) mee te bedekken.

Airco ombouw by Sentimo

Met de airco ombouw voor de buitenunit van een airco kunnen we naast de binnenkant van je huis, ook helpen met het verfraaien van de buitenkant van je huis. De airco ombouw is een metalen omkasting voor de buitenunit van een airco. Het multifunctionele ontwerp maakt hem geschikt voor zowel airco units op de grond als aan de muur. Hiermee is de buitenunit van een airco in een handomdraai weg te werken.

De airco ombouw is in verschillende maten en 19 stijlvolle kleuren verkrijgbaar.

Ontdek de airco ombouw

Bijzettafel Sage

Sage is een assymmetrische mix van zowel ronde als hoekige vormen. Dat maakt het onwerp van deze bijzettafel origineel, gebalanceerd en tijdloos. Hij is verkrijgbaar in 2 formaten en 19 verschillende kleuren zodat je hem helemaal kan laten aansluiten op jouw interieur.