Let op: Showroom tijdelijk gesloten

De producten van Sentimo worden in onze fabriek in Ulft gemaakt. Onze fabriek en de showroom bevinden zich in hetzelfde complex. Zolang het coronavirus een risico vormt voor de fabriek en onze medewerkers, hebben wij besloten de showroom gesloten te houden. Excuses voor het ongemak en bedankt voor het begrip. We helpen je graag op een andere manier verder! 

Showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Ulft. Maak via onderstaand formulier een afspraak.

Liever onze bekleding in het echt bekijken? Dat is mogelijk! Ons team plant graag een afspraak met je in om alle mogelijkheden rondom de Sentimo te bespreken. Bekijk de verschillende kleuren en uitvoeringen en ontvang een passend advies.

Doe inspiratie op in onze showroom

Wil je graag onze bekleding komen bekijken in onze showroom in Ulft? Van maandag t/m vrijdag is het mogelijk om een showroombezoek te plannen met een van onze adviseurs. Houd er rekening mee dat onze bekledingen speciaal voor jou geproduceerd worden, daarom kunnen ze niet direct worden meegenomen vanuit onze showroom.

Wij willen je verzoeken om indien mogelijk van te voren een afspraak te maken. Op deze manier kunnen wij zorgen dat de juiste personen aanwezig zijn om je te ontvangen en te informeren. Een afspraak kun je maken via het formulier onderaan de pagina of telefonisch. Bij voorbaat dank en graag tot ziens!

Liever inspiratie opdoen vanuit huis?

Indien je niet de mogelijkheid hebt een bezoek te brengen aan onze showroom in Ulft, dan zijn er vanuit huis ook mogelijkheden om een goede indruk te krijgen van onze producten. Zo kun je gebruik maken van onze inmeetservice, kleurstalen aanvragen of een kijkje nemen in ons uitgebreide lookbook.

Inmeetservice
Tijdens onze inmeetservice zal onze inmeetadviseur kleurstalen en voorbeeldmaterialen meenemen. Daarnaast geeft hij je graag advies over de verschillende mogelijkheden voor jouw radiatoren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en krijg je een goede indruk van onze producten. De adviseur zal gelijk deskundig de radiatoren opmeten en een vrijblijvende offerte opstellen. De vaste prijs voor de inmeetservice bedraagt €57,50.
Maak een afspraak >

Kleurstalen
Twijfel je over de kleur? Dan is het via onze website mogelijk om kleurstalen te bestellen die vervolgens bij je thuis worden bezorgd. De kleurstalen worden gemaakt van hetzelfde materiaal als de bekledingen, waardoor je precies de juiste kleurkeuze kan maken. Daarnaast kan je gelijk de kwaliteit van een Sentimo ervaren.
Bestel jouw kleurstalen >

Lookbook
Voor een goede indruk van onze bekledingen in verschillende ruimtes raden we je aan om een kijkje te nemen in ons lookbook. In ons lookbook zijn onze bekledingen in verschillende kleuren en uitvoeringen te vinden. Het helpt je kiezen voor welke stijl bij je past en je doet gelijk inspiratie op!
Bekijk ons lookbook >
 

Afspraak maken showroombezoek

Vul hieronder jouw gegevens in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om een showroombezoek te plannen.

Aanhef:
Geef hier een voorkeursdatum op.

Bereikbaarheid

Sentimo is gevestigd in Ulft, de Achterhoek. Niet alleen zit hier onze showroom, ook worden hier alle Sentimo's geproduceerd in onze eigen fabriek! 

Sentimo Showroom
Riezenweg 1
7071 PR Ulft

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00 op afspraak m.u.v. feestdagen.
Graag nemen wij de tijd om samen de mogelijkheden te bespreken, daarom vragen we je om je vooraf (telefonisch of per mail) aan te melden.
 

Plan route