Zakelijk

Op zoek naar een partner in interieurinrichting? Ook voor het projectmatig inrichten op B2B voorwaarden kunnen wij je van dienst zijn. Variƫrend van het upgraden van de wachtruimte voor klanten tot het verhogen van de uitstraling van een kantoor.

Met onze ervaring kunnen wij je op alle facetten ontzorgen. Van het adviseren en meten tot het monteren kunnen wij uit handen nemen. Door de innovatieve ontwikkeling van Sentimo realiseer je een maximale verbetering tegen een minimale investering. Denk bijvoorbeeld eens aan het upgraden van jouw hotel, praktijkruimte, horecavoorziening of kantoor.

Jouw bedrijf zal er professioneler uitzien wat zich voor jou vertaalt in een betere positie. Neem vooral eens contact op voor een gesprek met een van onze adviseurs om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul het contactformulier hieronder in of bel ons op +31 (0)315 688 656. 

De door jou verstrekte (persoons)gegevens worden alleen door ons gebruikt voor de correspondentie over jouw vraag of informatieverzoek.

Voor

Na

Sentimo Safety: kindvriendelijke radiatorbekleding

Speciaal voor omgevingen waar zich vaak kinderen bevinden hebben wij de Sentimo Safety ontwikkeld. Ben je opzoek naar een passende oplossing voor de radiatoren in een kinderdagverblijf, school of peuterspeelzaal? Dan kan de Sentimo Safety jou een uitkomst bieden.

De buitenkant van een Sentimo Safety wordt niet heet, zonder dat er sprake is van warmteverlies. Op deze manier kan je een ruimte blijven opwarmen op een kindvriendelijke en stijlvolle manier. Lees hier meer over de Sentimo Safety.