Zakelijk

Op zoek naar een partner in interieurinrichting? Ook voor het projectmatig inrichten op B2B voorwaarden kunnen wij je van dienst zijn. Variƫrend van het upgraden van de wachtruimte voor klanten tot het verhogen van de uitstraling van een kantoor.

Met onze ervaring kunnen wij je op alle facetten ontzorgen. Het adviseren, meten, bezorgen en monteren kunnen wij uitvoeren. Denk eens aan de mogelijkheden voor jouw hotel, praktijkruimte, horecavoorziening of kantoor. Door de innovatieve ontwikkeling van Sentimo realiseer je een maximale verbetering tegen een minimale investering.
 
Jouw bedrijf zal er professioneler uitzien wat zich voor jou vertaalt in een betere positie. Neem vooral eens contact op voor een gesprek met een van onze adviseurs om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul het contactformulier hieronder in, mail ons op info@sentimo.nl of bel ons op +31 (0)315 688 656. 

De door jou verstrekte (persoons)gegevens worden alleen door ons gebruikt voor de correspondentie over jouw vraag of informatieverzoek.