(gesloten) Winactie: jouw droomslaapkamer is niet compleet zonder Sentimo!

Wij zijn benieuwd naar jouw ideale droomslaapkamer. Pin deze bij elkaar en in ruil daarvoor maak je kans op €150,- shoptegoed bij Sentimo. Hoe je mee doet? Dat lees je hier!

Over de winactie

Bij Sentimo zijn we benieuwd naar hoe jouw droomslaapkamer eruit moet zien. Dit kan je aan ons laten zien door een Pinterest-bord te maken. De maker van het mooiste bord wordt beloond met €150,- shoptegoed bij Sentimo om zijn/haar slaapkamer mee op te frissen!

Spelregels: zo doe je mee!

  • Zorg ervoor dat je een Pinterest-account hebt.
  • Volg het account van Sentimo radiatorbekleding 
  • Maak een nieuw openbaar Pinterest-bord en noem deze 'Mijn droomslaapkamer met Sentimo'. 
  • Pinnen maar! Zoek pins die passen bij jouw beeld van een echte droomslaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan mooie kleuren, accessoires, luxe bedden en andere meubels. Maak er een echt moodboard van. Je pins mogen overal vandaan komen en hoeven dus niet per se afkomstig te zijn van het Pinterest-account van Sentimo radiatorbekleding. Wel maak je meer kans als je er een paar hiervan gebruikt!
  • Zorg ervoor dat je bord minimaal 15 pins heeft.
  • Is jouw moodboard helemaal af? Stuur ons dan de URL van jouw Pinterest-bord via het formulier onder aan deze pagina en maak kans!
De winactie sluit op maandag 4 januari 2021 om 13.00 uur. Tussen maandag 11 januari en vrijdag 15 januari 2021 laten wij je per mail weten of je wel of niet gewonnen hebt. Met de winnaar zullen wij ook telefonisch contact opnemen. 

We hebben zelf ook al een moodboard gemaakt van onze droomslaapkamer! Benieuwd? Je bekijkt hem hier

Mijn bord is compleet!

Leuk dat je mee wilt doen aan onze winactie. Vul hieronder jouw gegevens in en de URL naar je Pinterest-bord. Wij kunnen niet wachten om hem te bekijken!

*Door op 'verzend' te klikken ga je akkoord met het feit dat wij je per mail (en indien je gewonnen hebt ook telefonisch) op de hoogte stellen van de uitslag van de winactie.


Het is niet meer mogelijk om jouw bord in te leveren. Deze winactie is gesloten op maandag 4 januari 2021 om 13.00 uur. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe winacties? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief!