Sentimo Booster

De Sentimo Booster zorgt voor een verhoging van de luchtdoorstroming door de radiator. Hierdoor stijgt de warmteafgifte met 50% tot 80%. 

Sentimo Booster is geschikt voor plaatsing op een standaard plaatradiator (type 20, 21, 22 en 33) maar kan ook geplaatst worden in combinatie met een Sentimo radiatorbekleding. Kies voor de Sentimo Booster direct op een radiator of kies voor een combinatie van een bekleding en een booster. Wanneer je kiest voor optie twee komen wij graag in contact om samen de juiste maten te bepalen.

Direct onder de radiator

Plug and play. Het is een kwestie van de lengtemaat bepalen. De Sentimo Booster wordt thuisbezorgd inclusief een handleiding om de booster te plaatsen.

De ventilatoren van de Sentimo Booster verspreiden de aanwezige warme lucht snel en gelijkmatig over een groot oppervlak. Het product wordt middels magneten vast geklikt onder de radiator. Daarna plaats je de temperatuursensor aan de achterkant van de radiator en steek je de Sentimo Booster in het stopcontact.

Bestel hier

Met Sentimo radiatorbekleding

Om ervoor te zorgen dat je met gemak de booster onder de radiator met Sentimo bekleding kunt hangen, willen we graag de maten goed met je nalopen.

Het is mogelijk om een Sentimo Booster te plaatsen onder een Sentimo radiatorbekleding. Klik op de knop hieronder om het invulformulier in te vullen. Samen zullen we tot de juiste productcombinatie komen. Wij streven ernaar jouw aanvraag binnen 1 werkdag te beantwoorden. Start nu met duurzaam verwarmen!

Vraag aan

Technische informatie

Geschikt voor: Type 20 tot 33
Boostfactor bij 75°: 50%
Boostfactor bij 50°: 80%
Voedingspanning: 230 [Volt]
Snoeraansluiting: Links
Stand-by gebruik: 0,3 [W]
Max. geluidproductie: 24 [dB]
Bevestigingsmethode: Magneten
Standaard snoerlengte: 1,5 m
Standaard kleur: RAL 9016
Profielbreedte: 10 cm
Profielhoogte: 6 cm
Profiellengte: 50 cm tot 300 cm
Te monteren met Sentimo radiatorbekleding: Ja, in overleg

Toelichting grafiek

De grafiek hierboven toont de prestatietoename van een radiator bij toepassing van een Sentimo Booster.

Voor gelijke warmteafgifte kan de temperatuur die aangevoerd wordt van 75°C verlaagd worden naar 61°C door toepassing van een Sentimo Booster.

Bij een aanvoertemperatuur van 45°C wordt door middel van de Sentimo Booster de warmteafgifte met 52% verhoogt.

Vragen over de Sentimo Booster?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen