Nieuw: de Sentimo Classic

Steeds vaker zie je klassieke interieurs voorbij komen. Denk hierbij aan ornamenten, velours meubelen en kroonluchters. De Sentimo 'Classic' is speciaal gemaakt voor woningen met een klassieke touch. Zo kan Sentimo ook geplaatst worden als je níet op zoek bent naar die moderne look die de andere modellen van Sentimo creëren. 

Ga voor een tijdloze look met de 'Classic' en bestel dit nieuwe model online!

De radiatorbekleding Classic is het nieuwste model van Sentimo. Door het kader in de voorplaat krijgt deze radiatorbekleding een klassieke doch nieuwe uitstraling. Wil jij ook jouw oude radiator in een nieuw jasje steken? De Sentimo Classic is, net zoals alle andere modellen, in alle kleuren uit het kleurassortiment te bestellen. Dit prachtige, nieuwe model heeft een vliegende start gemaakt en hangt al bij veel mensen thuis. Deel ook jouw foto van het resultaat via een van onze social media kanalen: Instagram, Facebook, Pinterest.

de sentimo classic: het nieuwste model van Sentimo.

Beschikbaar in elke Sentimo kleur

Ga jij voor dit type voorplaat? Kies voor het type 'Classic' in stap twee van de configurator en stel jouw bekleding samen. Deel jouw foto van het resultaat op Instagram via #sentimonl

Stel je bekleding samen