Showroom

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Ulft. Maak via onderstaand formulier een afspraak.

Liever onze bekleding in het echt bekijken? Dat is mogelijk! Ons team plant graag een afspraak met je in om alle mogelijkheden rondom de Sentimo te bespreken. Bekijk de verschillende kleuren en uitvoeringen en ontvang een passend advies.

Doe inspiratie op in onze showroom

Wil je graag onze bekleding komen bekijken in onze showroom in Ulft? Van maandag t/m vrijdag is het mogelijk om een showroombezoek te plannen met een van onze adviseurs. Houd er rekening mee dat onze bekledingen speciaal voor jou geproduceerd worden, daarom kunnen ze niet direct worden meegenomen vanuit onze showroom.
Wij willen je verzoeken om indien mogelijk van te voren een afspraak te maken. Op deze manier kunnen wij zorgen dat de juiste personen aanwezig zijn om je te ontvangen en te informeren. Een afspraak kun je maken via onderstaand formulier of telefonisch. Bij voorbaat dank en graag tot ziens!

Afspraak maken showroombezoek

Vul hieronder jouw gegevens in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om een showroombezoek te plannen.

Aanhef:
Geef hier een voorkeursdatum op.

Bereikbaarheid

Sentimo is gevestigd in Ulft, de Achterhoek. Niet alleen zit hier onze showroom, ook worden hier alle Sentimo's geproduceerd in onze eigen fabriek! 

Sentimo Showroom
Riezenweg 1
7071 PR Ulft

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8:30 - 17:00 op afspraak m.u.v. feestdagen.
Graag nemen wij de tijd om samen de mogelijkheden te bespreken, daarom vragen we je om je vooraf (telefonisch of per mail) aan te melden.
 

Plan route