Story of Annarike

Annarike geniet van alles wat met interieur te maken heeft. Op haar Instagram (@annarikeroberte) deelt ze de mooiste kiekjes van haar huis en haar leven. Hoe haar huis er van binnen uit ziet zijn velen jaloers op. Wij snappen dat helemaal. De plaatjes lijken rechstreeks uit een interieurblad te komen.

De stijl die ze aanhoudt in haar prachtige huis in Zwolle zou ze omschrijven als klassiek en Scandinavisch. Dit zie je direct door de keuzes die ze heeft gemaakt. Sierlijsten op de muur in combinatie met de visgraatvloer vormen de klassieke basis. En de lichte warme tinten die je overal terugziet geven je het Scandinavische gevoel. 

In een huis waar alles perfect afgewerkt en ingericht is, zijn de radiatoren natuurlijk erg storende elementen. Radiatorbekleding van Sentimo was hier natuurlijk de beste oplossing voor: geen gereedschap nodig en binnen 5 minuten een nieuwe look. 

Qua kleurkeuze was ze er snel uit. Onze meest gekozen kleur RAL 9010 was namelijk perfect. Deze sloot goed aan bij de roomwitte kleur op de muren en de rest van de lichte kleuren in huis. De uitvoering die Annarike koos voor haar radiatorbekledingen is onze Classic uitvoering. De voorplaat van de bekleding is bij deze uitvoering gekaderd. Dit geeft een klassieke uitstraling wat natuurlijk een goede match is met de interieurstijl van Annarike. Het kader in de bekleding is een goede aanvulling op de sierlijsten op de muur, en de radiator zie je niets meer van terug!

Kleurstalen bestellen

Het resultaat van de bekledingen mag er zijn. De radiatoren zijn omgetoverd tot echte accessoires en gaan nu helemaal op in haar interieur. Dit zorgt voor rust. Alles is nu perfect afgewerkt!

ZOU ONZE CLASSIC UITVOERING BIJ JOU OOK ZO PERFECT STAAN?

Stel jouw bekleding samen