Story of Brenda

Brenda (@studiobrenstijl) is fotografe en een groot fan van interieur en styling. Hierover schrijft ze dan ook graag blogs voor haar eigen website Studio Brenstijl. Deze keer schrijft ze speciaal voor ons een story en deelt ze haar ervaring met Sentimo.

Wij wonen nu zo’n 10 jaar in ons huis. Vanaf het begin heb ik me nooit zo gestoord aan de verwarmingen in huis, ze horen er nu eenmaal bij. We hebben ze hier wel een klein likje verf gegeven toen we hier net introkken. Na een paar jaar hier wonen begon ik me er toch lichtelijk aan te ergeren. Het huis werd steeds strakker qua interieur en de vensterbank kon ook wel een betere variant gebruiken. Zo begon het balletje te rollen. Een strakke vensterbank, dus een strakke radiator zou ook niet verkeerd zijn.
 

Verbouwen of verhuizen?

Toch kwamen er andere plannen. Misschien moeten we maar verhuizen, iets anders zoeken. Daardoor kwam dit project even stil te liggen. Nu de kogel door de kerk is en we besloten hebben om hier te blijven wonen, zijn we het huis op meerdere vlakken aandacht gaan geven.

En daar kwam dit lange warmte object toch ook weer voorbij. Hij was niet meer zo lekker fris en netjes, dus tijd om daar verandering in te brengen.
 

Mijn keuze

Ik heb gekozen voor de Groove variant. Wel strak maar toch een klein detail. Want hij is in lengte lang, dus dat vonden we wel zo mooi. De kleur die ik koos is de RAL 9016. Knallend wit! Net als de vensterbank. Maakt het net wat sprankelender en frisser dan de standaard wit tint, want daar waren we echt aan toe. Ook de muurkleur achter de bank is in deze kleur geschilderd, dus ook dat sluit erbij aan. 

Het installeren van de Sentimo ging ook supermakkelijk. Het is dat ik dat lange stuk niet alleen kon optillen, want dat is dan gewoon onhandig, maar als je een kleinere radiator hebt, is het makkelijk om alleen te doen. Superfijn!

We zijn dolblij met het resultaat, iets wat we al jaren voor ogen hadden is nu af. En wat is het mooi en netjes! Omdat hij nu aan de boven en onderkant iets breder is, komt alles wat normaal meer zichtbaar was maar niet gewenst, nu een stuk beter uit. Helemaal top! Dolblij met het resultaat!