Story of Chantal

Toen wij ons huidige huis kochten hebben wij de volledige benedenverdieping onder handen genomen. Toilet, keuken, vloeren, deuren, alles hebben we vervangen. Behalve dus de radiatoren...

Radiatoren: een doorn in het oog

De radiatoren in onze woning waren vanaf dag 1 een doorn in het oog, maar budget voor vloerverwarming was er niet meer. Even heb ik nog getwijfeld of ik ze zou schilderen, maar daar worden ze in mijn ogen ook niet veel mooier van. Nieuwe “design” radiatoren laten hangen was simpelweg veel te kostbaar, dus ik moest mij er maar in berusten.


Toch een oplossing

Totdat ik op Instagram Sentimo voorbij zag komen. Design covers die je gemakkelijk over je huidige radiatoren hangt. Na wat op hun site rond te hebben gekeken bleek dit voor ons echt de oplossing. Mooie strakke designs in vele kleuren. Gemakkelijk zelf te installeren en ook nog eens voor een goede prijs. Omdat ik de radiatoren niet te veel op wil laten vallen, heb ik gekozen voor dezelfde wit kleur als onze muur. Ideaal dat je bij Sentimo in RAL kunt kiezen. Op die manier weet je zeker dat je de juiste kleur kiest.

Wat een aanwinst!

Na ontvangst ben ik zelf aan de slag gegaan. De eerste cover was even wat puzzelen, maar daarna had ik al snel de handigheid te pakken en was het echt minuten werk. Door de sterke magneten die bij de covers geleverd worden, blijven ze goed op hun plek hangen en sluiten ze mooi aan. En wat een verschil nu ik in de keuken, woonkamer en hal de Sentimo covers heb hangen. Mooi strak, en perfect schoon te houden. Echt een aanwinst in ons interieur!


ZO MAKKELIJK IS HET DUS!
GA ZELF AAN DE SLAG EN BEGIN JE EIGEN STORY

Stel je Sentimo samen