Story of Jinna

Jinna (@ryngen.interior) deelt dagelijks foto's van haar chique interieur via Instagram. Als je haar plaatjes bekijkt dan zie je prachtige verlichting, neutrale donkere tinten en stijlvolle meubels. Alsof je binnenstapt in een luxe hotel. Het enige in haar huis wat nog wel een opknapbeurt kon gebruiken waren haar verwarmingen. Deze zijn natuurlijk standaard wit, wat niet aansloot bij de kleuren op haar muren. Ze kwam terecht bij Sentimo.

"Bijna alle muren in mijn woning zijn donker, waardoor witte radiatoren erg afsteken en opvallen. Om die reden heb ik de radiatoren in de keuken en inloopkast vorig jaar geverfd in de kleur van de muur, maar echt mooier vond ik het er niet op worden. Het blijven naar mijn mening hele lelijke dingen.

Sentimo heeft daarvoor de perfecte oplossing: radiatorbekleding op maat. Op de website van Sentimo kun je gemakkelijk zelf een radiator cover samenstellen. Het bestelproces is zeer gemakkelijk en de meetinstructies zijn duidelijk. Je kan er voor kiezen om de leidingen en de radiatorknop mee te verbergen, maar ze kunnen ook zichtbaar blijven."

Er waren twee verwarmingen die Jinna graag van een ombouw wilde voorzien. De kleuren moesten perfect aansluiten bij haar interieur. Omdat ze al goed voor ogen had welke kleuren dit moesten zijn was ze er snel uit. Weet jij het nog niet zo zeker en heb je liever wat voorbeelden om bij jou thuis te vergelijken? Dan kan je kleurstalen bij ons bestellen. Zo weet je zeker dat het eindresultaat helemaal naar wens zal zijn!

Bestel jouw kleurstalen

"Voor zowel de keuken als de inloopkast heb ik gekozen voor een Solid uitvoering. In de keuken in de kleur RAL 9002 en in de inloopkast RAL 7044. Binnen drie weken werd de radiatorbekleding bezorgd. Het in elkaar zetten is heel gemakkelijk, het kost letterlijk minder dan twee minuten. Met de bijgeleverde sterke magneten bevestig je de radiatorbekleding met gemak."

Before

After

Wat een verschil! De verwarmingen van Jinna gaan dankzij de nieuwe bekledingen helemaal op in het interieur. De Solid uitvoering zorgt voor een moderne en rustige uitstraling en de neutrale kleuren die ze koos passen perfect bij de sfeervolle inrichting. Weer een geslaagde transformatie!

OOK JOUW RADIATOREN EEN MAKE-OVER GEVEN?

Stel jouw bekleding samen