Story of Mariët

De woonkamer was nagenoeg perfect

Mariët was dik tevreden met haar woonkamer. Door het lichte interieur in combinatie met de grote schuifpui oogde de kamer ruim en licht. Wel was er nog een verbetering te behalen wat betreft de radiatoren, die aan beide kanten van de mooie schuifpui in het zicht zitten. Door gordijnen op te hangen konden de radiatoren vaak verbloemt worden door deze er een beetje overheen te hangen. 

Via Instagram kwam ze Sentimo radiatorbekleding tegen. Sentimo klonk als een gemakkelijke oplossing voor het wegwerken van haar radiatoren. De kleur en het model kun je zelf bepalen. De muren bij Mariët zijn de kleur RAL 9010. Om deze reden koos Mariët ervoor om de radiatorombouwen ook in deze kleur te bestellen. Zo verdwijnen de radiatoren in het interieur en oogt de woonkamer mooi rustig. 

Nadat ze de maten van de radiator had bepaald, konden de bekledingen worden besteld. Na een paar weken werden deze thuisbezorgd. Het in elkaar zetten van de bekledingen was een fluitje van een cent. Met de meegeleverde magneten wordt de Sentimo gemakkelijk geplaatst. 

Binnen een paar minuten heb je radiatoren die opeens wél gezien mogen worden. De gordijnen om de radiatoren te bedekken maken plaats voor een strakke design look. 

Lees hier Mariët haar blog!

Wil jij ook zo'n mooi resultaat behalen? Bestel dan ook jouw Sentimo radiatorombouw online!