Story of Rowena

Een nieuwe woning, nieuw interieur

Zo dacht Rowena er ook over. Zij trok in haar nieuwe stulpje en kon daardoor een hele nieuwe woning inrichten. Langzaam kwamen alle dingen samen tot een gezellig en stijlvolle sfeer.

Radiatoren, je hebt ze nodig maar wilt ze eigenlijk graag uit het zicht hebben. In haar vorige woning had Rowena een radiatorombouw van Sentimo in haar keuken. Met deze ombouw was ze zo blij dat ze meteen wist dat ze ook in haar nieuwe woning Sentimo’s wilde gebruiken om haar radiatoren op te leuken. 

In haar nieuwe keuken koos ze voor een ombouw in de kleur RAL9010 en de uitvoering ‘Solid’. Dit is een voorplaat zonder enige bewerking, helemaal glad. Handig voor in de keuken, je kan er zo een doekje overheen halen en de bekleding is weer zo goed als nieuw. 

Als nieuwe toevoeging plaatste Rowena een handdoekhouder ‘Straight’ in 500mm op de ombouw. Ook de handdoekhouder kun je op kleur kopen, Rowena koos voor RAL9010 zodat de handdoekhouder precies matcht met de ombouw. De bevestiging voor de handdoekhouder is speciaal voor de Sentimo ontwikkeld, waardoor deze naadloos aansluit op de ombouw. Zo drogen de handdoeken in de keuken extra snel wanneer de radiator aan staat.

 • More
  Close

  Specificaties van deze Sentimo

  Kleur: RAL9011
  Uitvoering: Groove
  Maten: 10,7x65x110
  Prijs: €184

RAL9010 STRUCTUUR

Als je goed kijkt zie je dat de muur in de eethoek een wat grovere structuur heeft. Om de radiator zo min mogelijk te laten opvallen, koos Rowena daarom voor een ombouw met structuur. Sentimo biedt een aantal kleuren aan waar een soort korreltje in zit waardoor de ombouw een ‘matte’ look krijgt. De kleur die hier gekozen is, is RAL9010 STRUCTUUR. De ombouw in combinatie met de muur zorgt voor eenheid in het interieur.

Een unieke look. Sommige covers hebben een structuur, bekijk hiervoor de kleurstalen.

Niet alleen behoud Rowena op deze manier de warmte in haar nieuwe woning, ook hebben de radiatoren een plekje gekregen in haar nieuwe interieur!

Stel hier zelf je Sentimo samen!