Story of Sevim

Wij wonen nu elf jaar in onze eerste woning en wonen er nog steeds heel fijn. Door de jaren heen, heeft ons huis veel veranderingen doorstaan en werd het steeds meer eigen. Alleen de lelijke radiator bij binnenkomst en bij de eettafel stoorde mij heel erg. Door de buizen die er naast vastzitten was het ook niet makkelijk om het te verbergen. Ik heb de radiatoren wit geschilderd in de hoop dat het minder zou opvallen, maar nog viel het heel erg op en werd het met de dag meer een doorn in mijn oog. 

Via Instagram kwam ik in contact met Sentimo en ik was op slag verliefd op de design van de radiatorbekledingen. Dit was precies wat we zochten. Wij hebben gekozen voor de meest gebruikte witte kleur, namelijk Ral 9016 en de vlakke Solid uitvoering. Dit sluit tevens ook mooi aan bij ons thuis, omdat dit ook de kleur op onze wanden en muren zijn. Door deze kleur te gebruiken viel de radiator weg tegen de muur.

Ik vond het stiekem wel een beetje spannend, omdat ik bang was dat ik fouten zou gaan maken met de afmetingen. Achteraf gezien hoef je hier geen ervaring mee te hebben, want op de site wordt je stap voor stap begeleid en wordt er heel duidelijk uitgelegd hoe je moet meten. Je kunt kiezen uit 3 modellen en 20 kleuren. Je begint bij de radiatortype die je hebt ( plaatradiator en kolomradiator ) en kiest welke kleur ombouw en type je wilt, vervolgens geef je de lengtes door, deze zie je ook op de afbeeldingen zodat je precies weet wat je moet meten. Na dit gedaan te hebben verstuurden we het formulier en binnen twee weken ontvingen wij bericht dat onze radiatorbekledingen verzonden zouden worden. 

Voor

Na

De radiatorbekleding wordt op maat gemaakt en bestaat uit verzink plaatstaal en wordt gefinisht met een poedercoating. De plaatstaal is een goede geleider van warmte en de bekleding wordt ook lekker warm als de radiator aanstaat.

Het in elkaar zetten is echt ontzettend simpel. De meegeleverde zijkanten klik je als het ware in elkaar, de ijzersterke magneten bevestig je op de radiator en klik je de ombouw zo op je eigen radiator. Binnen een minuut was onze lelijke radiator omgetoverd in een design radiator. De woonkamer moesten we samen met mijn doen, omdat de lengte 2.45 cm was, maar ook dat was makkelijk en simpel. Eindelijk is de radiator geen storend element meer in huis. Wat een verschil nu ik in de woonkamer en gang de Sentimo covers heb hangen. Ook het schoonmaken is heel simpel en gemakkelijk schoon te houden.

In één klik is er een nieuwe strakke look ontstaan en wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat, het is echt een blikvanger geworden in onze huis. Elke keer wordt ik er ontzettend blij van bij het zien van de radiatoren. De ombouwtype en kleur passen perfect in onze huis, daarnaast is het een mooi samen vormend geheel geworden. Naast het strakke design, laat de warmte ook goed door en verwarmt net zo goed als zonder de ombouw. Een echte aanwinst in ons interieur!

Voor

Na

Wil jij ook zo een blikvanger in huis? 

Stel je bekleding samen