'The Cabinet' by Sentimo

Nieuw in ons assortiment en exclusief te bestellen bij Sentimo: 'The Cabinet'. Ontdek deze nieuwe vorm van bekleding en laat je verrassen!

 • More
  Close

  Kleur: RAL9010 Fine Structure
  Maten: 22x80x100
  Prijs: €212

Klassiek, chic, stijlvol en multifunctioneel. Dat is de nieuwe Cabinet van Sentimo. Hij is helemaal zelf samen te stellen naar jouw wensen en verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Een klassieke vorm van bekleding in een modern jasje

Met 'The Cabinet' van Sentimo brengen we een klassieke vorm van bekleding terug naar nu. De bekleding heeft een strakke en stijlvolle afwerking en wordt met zorg en deskundigheid geproduceerd naar jouw wensen. Hij wordt, net als onze andere producten, gemaakt van metaal. Dit zorgt voor een stevige constructie en een unieke look.

 

Een multifunctioneel product

'The Cabinet' kan gebruikt worden als bekleding voor je radiator, maar is door zijn handige ontwerp ook geschikt voor andere doeleinden. Doordat de bekleding op de grond staat hoeft deze namelijk niet per se op een radiator geplaatst te worden. Je kan hem dus ook gebruiken als stijlvol wandmeubel of bedekking voor andere objecten of spullen. Nog een bijkomend voordeel: hij is perfect om mooie spullen, planten en andere decoratie op te zetten!

 

Samen te stellen naar jouw wensen

Zoals je van ons gewend bent is 'The Cabinet' helemaal samen te stellen naar jouw wensen. De bekleding wordt namelijk gemaakt in de door jou gekozen maten en je kan hem bestellen in alle nieuwe kleuren uit The Fine Structure Collection van Sentimo.
 

Is de nieuwe Sentimo Cabinet dé oplossing voor jou? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in en ontvang een passende offerte. Vragen over 'The Cabinet'? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel +31 (0)315 688 656.

Heb je twijfels over de kleur voor jouw Cabinet? Geen probleem! Bestel kleurstalen en weet zeker dat je de juiste keuze maakt.

Let op: 'The Cabinet' by Sentimo is alleen verkrijgbaar in de Fine Structure kleuren.

Kleurstalen bestellen

Sentimo 'The Cabinet'

 • Gemaakt van metaal
 • Voor jou op kleur gemaakt, kies uit 5 verschillende kleuren
 • Matte uitstraling
 • Multifunctioneel, een cover voor meer dan alleen je radiator
 • Kant en klaar doe-het-zelf product

Aanvraagformulier

Geef jouw maten en wensen aan ons door. Dan maken wij een passende offerte op maat.

De maten die wij graag van je willen weten zijn de diepte-, hoogte- en lengtemaat. Hierbij kan je de maten opgeven die jij graag bedekt wilt hebben. Heb je bijvoorbeeld een radiator, maar wil je dat de Cabinet dieper, hoger, of langer wordt dan deze radiator? Geef dan niet de precieze radiatormaten op, maar de totale maten van de ruimte die jij weggewerkt wilt hebben. 

(Verplicht) Om een passende offerte te kunnen maken hebben wij een foto nodig van de plek waar jouw Cabinet moet komen te staan.
Meet de diepte die jij bedekt wilt hebben vanaf de muur.
Meet de hoogte die jij bedekt wilt hebben vanaf de vloer.
Meet de totale lengte die jij bedekt wilt hebben.
Vul de code in:
 Security code
DOE-HET-ZELF: DE SENTIMO CABINET IS MET DE BIJGELEVERDE HANDLEIDING HELEMAAL ZELF IN ELKAAR TE ZETTEN

Wil je de handleiding alvast doornemen? Deze is hier te downloaden. 

'The Cabinet' by Sentimo: een nieuw en uniek product met de kwaliteit die je van Sentimo gewend bent!