'The Cabinet' by Sentimo

Exclusief te bestellen bij Sentimo: 'The Cabinet'. Ontdek deze bijzondere vorm van bekleding en laat je verrassen!

  • More
    Close

    Kleur: RAL9010 Fine Structure
    Maten: 22x80x100
    Prijs: €253

Klassiek, chic, stijlvol en multifunctioneel. Dat is de Cabinet van Sentimo. Hij is helemaal zelf samen te stellen naar jouw wensen en verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Een klassieke vorm van bekleding in een modern jasje

Met 'The Cabinet' van Sentimo brengen we een klassieke vorm van bekleding terug naar nu. De bekleding heeft een strakke en stijlvolle afwerking en wordt met zorg en deskundigheid geproduceerd naar jouw wensen. Hij wordt, net als onze andere producten, gemaakt van metaal. Dit zorgt voor een stevige constructie en een unieke look.

Een multifunctioneel product

'The Cabinet' kan gebruikt worden als bekleding voor je radiator, maar is door zijn handige ontwerp ook geschikt voor andere doeleinden. Doordat de bekleding op de grond staat hoeft deze namelijk niet per se op een radiator geplaatst te worden. Je kan hem dus ook gebruiken als stijlvol wandmeubel of bedekking voor andere objecten of spullen. Nog een bijkomend voordeel: hij is perfect om mooie spullen, planten en andere decoratie op te zetten!

Samen te stellen naar jouw wensen

Zoals je van ons gewend bent is 'The Cabinet' helemaal samen te stellen naar jouw wensen. De bekleding wordt namelijk gemaakt in de door jou gekozen maten en je kan hem bestellen in alle nieuwe kleuren uit The Fine Structure Collection van Sentimo.

Bestel jouw Cabinet hier

Nieuw! The Cabinet maatwerk editie: radiator ombouw en vensterbank in één

Zit de radiator die je wilt bedekken onder het raam en wil je deze op een extra functionele manier wegwerken? Daar bieden we nu de perfecte oplossing voor aan. Met de nieuwe maatwerkeditie van de Cabinet wordt jouw radiator ombouw geheel voor jou op maat gemaakt zodat hij precies past in het kozijn. Een echte aanwinst voor je interieur. 

Ontdek The Cabinet maatwerkeditie

Heb je twijfels over de kleur voor jouw Cabinet? Geen probleem! Bestel kleurstalen en weet zeker dat je de juiste keuze maakt.

Let op: 'The Cabinet' by Sentimo is alleen verkrijgbaar in de Fine Structure kleuren.

DOE-HET-ZELF: DE SENTIMO CABINET IS MET DE BIJGELEVERDE HANDLEIDING HELEMAAL ZELF IN ELKAAR TE ZETTEN

Wil je de handleiding alvast doornemen? Deze is hier te downloaden.