The Cabinet: maatwerk editie

Vanwege de grote vraag is er een nieuwe versie van 'The Cabinet' by Sentimo! Deze versie wordt op maat voor jou gemaakt zodat hij precies in jouw vensterbank past. Heb je een radiator onder het raam? Lees dan snel verder.

Radiator ombouw en vensterbank in één

Met de nieuwe maatwerk editie van de Sentimo Cabinet bieden we je de perfecte oplossing voor een radiator onder het raam. Deze versie maken we namelijk geheel voor je op maat, zodat hij naadloos als vensterbank aansluit. Een echte aanwinst voor je interieur, maar tegelijkertijd ook functioneel. Hij is, net als de standaard Cabinet, verkrijgbaar in vijf stijlvolle kleuren en heeft een prachtige klassieke uitstraling.

Before

After

Een radiator ombouw onder het raam

In veel huizen zijn de radiatoren vaak onder de ramen geplaatst. Dit heeft een belangrijke reden: isolatie. Bij ramen voel je namelijk sneller koude lucht dan bij een dichte muur. Door een radiator onder het raam te plaatsen creëer je een warmteluchtgordijn. De warmte van de radiator stijgt namelijk op, zodat je minder last hebt van de koude lucht bij het raam.

Inmiddels worden oude ramen vaak vervangen door nieuwe isolerende ramen. De radiator blijft echter zitten, wat een doorn in het oog kan zijn. Daar bieden met de maatwerk editie van de Sentimo Cabinet nu een perfecte oplossing voor aan. Je werkt hiermee de radiator namelijk gemakkelijk weg, en creëert tegelijkertijd een vensterbank.

Deze radiator ombouw wordt precies op maat gemaakt zodat hij past in het kozijn. Voor eventuele leidingen kan dus gemakkelijk een uitsparing worden gemaakt.

Op maat gemaakte radiator ombouw

Om een mooie vensterbank te creëren die ook netjes de radiator afdekt, wordt deze versie van 'The Cabinet' by Sentimo precies op maat voor jou gemaakt. We komen daarom graag bij je langs om de maten op te nemen en je wensen te bespreken. Uiteraard nemen we dan ook kleurstalen mee, zodat je de kleuren kan vergelijken en de kleur kan kiezen die het beste in jouw interieur past. Hierna heb je binnen 4 weken jouw eigen op maat gemaakte radiator ombouw met vensterbank in huis. De montage doe je met de bijgeleverde handleiding gemakkelijk zelf. Vraag snel je afspraak aan via het formulier hieronder.

Welke dag/welk tijdstip heeft je voorkeur?:


Stuur een foto van je radiator mee, zodat wij de mogelijkheden alvast kunnen bekijken voordat we langskomen.
Ik ga akkoord:
Deze kosten worden berekend na afloop van het bezoek