Bekleding voor een verticale radiator

Heb jij een radiator die hoger is dan 102 cm? Dan heb je een verticale radiator. We kunnen het ons voorstellen dat je ook graag deze radiator wilt voorzien van een mooie bekleding. Ook hierbij helpen we je graag!

Verticale radiatoren kunnen vaak erg massaal ogen. We kunnen het ons daarom goed voorstellen dat je de look van je verticale radiator graag wilt veranderen. Met een verticale radiatorbekleding van Sentimo is dat zo gepiept!

Onze bekledingen worden standaard gemaakt voor radiatoren met een hoogte tot 102 cm. Heb je een radiator met een hoogte tot 102 cm? Dan is jouw bekleding gemakkelijk zelf samen te stellen via onze configurator. Is jouw radiator hoger dan deze 102 cm? Ook dan helpen we je graag met een passende bekleding. Lees snel verder.

Verticale radiatoren nemen vaak veel ruimte in beslag en kunnen erg massaal ogen. Ze komen veel voor in ruimtes als de badkamer en de keuken. We snappen het als jij jouw verticale radiator graag van look wilt veranderen zonder teveel moeite te doen. Met onze verticale radiatorbekledingen bieden we je de perfecte oplossing aan. Ze zijn gemakkelijk te monteren en geven je oude radiator in een paar stappen een nieuw uiterlijk.

Before

After

Onze verticale radiatorbekledingen zijn, net als onze standaard bekledingen, verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende RAL-kleuren. Op deze manier maken we je het zo makkelijk mogelijk om jouw verticale radiator een look te geven die helemaal bij jou past. Ga jij voor een echte eye-catcher met een opvallende kleur of kies jij ervoor om hem zo veel mogelijk weg te laten vallen in de kleur van de muur? Het is helemaal aan jou! Om je te helpen met de kleurkeuze kan je kleurstalen bij ons bestellen.

Kleurstalen bestellen

Wil je graag jouw verticale radiator een nieuw jasje geven? Vul dan onderstaand formulier in. Wij vragen je hierbij om ook een foto te uploaden van de radiator. Op deze manier kunnen wij goed inschatten hoe de bekleding eruit moet komen te zien. Na het invullen van het fomulier ontvang je binnen een week van ons een passende offerte.

*Een verticale radiatorbekleding is alleen verkijgbaar in de uitvoering Solid

Wil je de knop van je radiator wegwerken?:


Let op: heeft jouw radiator een thermostaatknop? Dan kan deze vanwege zijn functie niet worden bedekt.
De diepte wordt gemeten vanaf de muur.
Als je nog geen kleur kiest, kunnen wij nog geen offerte toesturen. Alleen een indicatieprijs.
(Verplicht) Omdat jouw radiator geen standaard maat heeft, hebben wij een foto van de radiator nodig om de offerte te kunnen maken.
Vul de code in:
 Security code