Verzending en retour

Je bent in overweging om een radiatorbekleding van Sentimo aan te schaffen, of je hebt net een bestelling gedaan en je wilt weten hoe de verzending van onze producten in zijn werk gaat. Begrijpelijk. Hieronder lees je hoe verzending en retour in zijn werk gaat.

Verzending

Sentimo bezorgt de meeste bekledingen met een koerier die gespecialiseerd is in het bezorgen van grote formaten pakketten. De zending wordt een paar dagen voor levering bij onze fabriek opgehaald. De koerier zal je per mail informeren wanneer de zending is aangemeld. Een dag voor de levering krijg je een mail met daarin de track & trace code voor jouw zending.

Niet thuis voor de bezorging? 
Geen probleem, de chauffeur doet een kaartje in de bus. Normaliter komt de koerier de volgende werkdag voor de tweede afleverpoging. Je krijgt ook weer een mailtje wanneer de zending opnieuw is gepland voor levering.

Bericht achterlaten voor de chauffeur
Door de klikken op de link in de track & trace email is het mogelijk om een bericht achter te laten voor de chauffeur. Kan de zending bijvoorbeeld bij de buren worden geleverd? Of kan de zending op een veilige plek rondom het huis (bijv. carport, schuur, afdak) worden neergezet? Dan kun je dat aangeven bij je berichtgeving richting de chauffeur. Goedkeuring om de zending rondom het huis te leveren is op risico van de klant. Leveren op andere datum of tijd kan hier niet worden aangegeven. Leveren op een andere datum of tijd kun je mailen naar info@bmd-transport.nl. 

Levering op verdieping
Wij leveren standaard tot aan de eerste deur. Dit houdt in dat wij niet standaard op verdieping leveren. Wil je toch gebruik maken van een levering tot aan de voordeur (op verdieping)? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Levering in het buitenland
Bestellingen die geplaatst worden via www.sentimo.nl kunnen alleen in Nederland worden geleverd. Woon je in Belgiƫ? Dan verwijzen we je graag door naar de Belgische website: www.sentimo.be.

Retour

Het is mogelijk om (een deel van je) bestelling binnen 14 dagen na levering te retourneren. De retourkosten betaal je zelf. Graag ontvangen wij een melding van je retourzending via ons retourformulier waar je ook de reden van retour mag vermelden. Vervolgens krijg je van ons een retourbon toegestuurd die je op je pakket moet bevestigen. Zonder deze retourbon is het voor ons niet te achterhalen van wie het pakket afkomstig is en kan de terugbetaling niet worden uitgevoerd. Zodra wij de retour gestuurde producten ontvangen hebben krijg je, indien de bestelling is betaald, het aankoopbedrag van deze producten binnen 14 dagen teruggestort.

Lukt het niet om zelf jouw bestelling te retourneren? Dan is het ook mogelijk om jouw bestelling te laten ophalen door onze koerier. De kosten hiervoor zijn €35,- incl. BTW per pakket. Indien je hier gebruik van wenst te maken dan kan je dit laten weten via het retourformulier.

Wil je de bestelling houden maar zijn de maten verkeerd? Of mist er een onderdeel? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier met daarin wat er mankeert aan de bestelling. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing!

Retouradres:
Sentimo bv
Riezenweg 1
7071 PR Ulft