Verzending en retour

Je bent in overweging om een radiatorbekleding van Sentimo aan te schaffen, of je hebt net een bestelling gedaan en je wilt weten hoe de verzending van onze producten in zijn werk gaat. Begrijpelijk. Hieronder lees je hoe verzending en retour in zijn werk gaat.

Verzending

Sentimo bezorgt de meeste bekledingen met een koerier die gespecialiseerd is in het bezorgen van grote formaten pakketten. De zending wordt een paar dagen voor levering bij onze fabriek opgehaald. De koerier zal je per mail informeren wanneer de zending is aangemeld. Een dag voor de levering krijg je een mail met daarin de track & trace code voor jouw zending.

Niet thuis voor de bezorging? 
Geen probleem, de chauffeur doet een kaartje in de bus. Normaliter komt de koerier de volgende werkdag voor de tweede afleverpoging. Je krijgt ook weer een mailtje wanneer de zending opnieuw is gepland voor levering.

Bericht achterlaten voor de chauffeur
Door de klikken op de link in de track & trace email is het mogelijk om een bericht achter te laten voor de chauffeur. Kan de zending bijvoorbeeld bij de buren worden geleverd? Of kan de zending op een veilige plek rondom het huis (bijv. carport, schuur, afdak) worden neergezet? Dan kun je dat aangeven bij je berichtgeving richting de chauffeur. Goedkeuring om de zending rondom het huis te leveren is op risico van de klant. Leveren op andere datum of tijd kan hier niet worden aangegeven. Leveren op een andere datum of tijd kun je mailen naar info@bmd-transport.nl. 

Levering op verdieping
Wij leveren standaard tot aan de eerste deur. Dit houdt in dat wij niet standaard op verdieping leveren. Wil je toch gebruik maken van een levering tot aan de voordeur (op verdieping)? Stuur dan een mail naar info@sentimo.nl.

Levering in het buitenland
Bestellingen die geplaatst worden via www.sentimo.nl kunnen alleen in Nederland worden geleverd. Woon je in Belgiƫ? Dan verwijzen we je graag door naar de Belgische website: www.sentimo.be.

Retour

Wil je een (deel van een) bestelling retourneren? Dit is mogelijk. Je mag jouw bestelling binnen 14 dagen na levering retourneren. De retourkosten betaal je zelf. Vermeld op het pakket ook het bestelnummer indien deze niet meer op het pakket te vinden is. Lukt het niet om jouw bestelling zelf te retourneren? Dan kunnen wij jouw bestelling ook laten ophalen door onze koerier. De kosten hiervoor zijn €35,00 incl. BTW.
Wil je de bestelling houden maar zijn de maten verkeerd? Of mist er een onderdeel? Stuur ons dan een mail naar info@sentimo.nl met daarin wat er mankeert aan de bestelling. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing!

Retouradres:
Sentimo bv
Riezenweg 1
7071PR Ulft